VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Stavební práce: -stavby na klíč: -rodinné domky -půdní vestavby -nástavby -průmyslové stavby -skladové stavby -stavby pro zemědělce -rekonstrukce: -byty -stavby průmyslové, občanské, zemědělské -zemní práce: -výkopy -základy pro stavby -pokládání inženýrských sítí.

Sklenářské práce: -vitráže, Tiffany technika, -systém Thermalux, posuvné stěny, lodžie, zimní zahrady, -výroba akvárií, -broušení a vrtání skla, -výroba, montáž zrcadel, -práce i mimo dílnu. Prodej: -polykarbonátové desky Makrolon, -ozdobné lišty do dveří, -žáruvzdorné sklo na míru, -těsnění do oken a dveří.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Montáž: -elektroinstalace -rekonstrukce stávajícího elektrorozvodu bytových jader. Montáž, měření, regulace: -plynové kotelny za použití prvků Siemens, Landis&Staefa, Junkers, Honeywell Zapojení a montáž: -elektrokotle, plynové kotelny, vzduchotechnika Vailant, Protherm, Dakon. Montáž: -pokojové termostaty-drátové, bezdrátové ...

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Práce: - montáž sádrokartonu - renovace bytu - půdní vestavby - speciální omítky - zateplení budov - malířské práce

Činnost: -dřevoobrábění -soustružení dřeva na soustruzích CNC -dřevěné komponenty: -k nábytku, zábradlí, nohy k židlím, stolům, skříním, postelím, kulečníkům, úchytky -dřevěné hračky. Truhlárna a sušárna.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Provádíme: - montáže sádrokartonu a střešních oken - zateplování budov - stavební práce.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Zprostředkovatelská činnost mimo zprostředkování práce. Čištění a údržba stáčecího zařízení v potravinářství. Autodílna. Výroba z nerezu. Sanitace a servis a prodej výčepních zařízení. Zemní práce.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání krytin. Klempířské práce.

Malíř, natěrač. Malířské, natěračské práce.

Zemní a výkopové práce.

Truhlářství. Výroba: -nábytek.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Služba: -šití autopotahů na všechny druhy osobních automobilů.

Brusírna skla. Práce: -broušení skla.