VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Práce: - sklenářsképráce, pojízdná zasklívací služba - výroba izolačních skel - výroba nábytkového skla.

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody - montáž a opravy elektrických zařízení - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Provádíme: - zemní práce - zednické práce - stavební práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Montáže obvodových pláštů - montáže prosklených fasádních a střešních konstrukcí.

Výroba strojů a forem - obrábění - dělení vodním paprskem a laserem - soustružení - broušení - povrchové úpravy.

Elektromontáže, elektroinstalacní práce - montáž zabezpečovacích systémů. Outsourcing.

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč Práce: -vnitřní a vnější strojní omítky

Práce: -elektroinstalační Služby: -ubytovna

Stavební práce. Dodávka a prodej: - paliva zejména balená - dřevo do krbových kamen.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Krejčovství - zakázkové šití a opravy dámských a pánských oděvů.

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Realizace interiérů - dekorativní omítky - dodávka a montáž nerozového zábradlí - imitace podhledového betonu - cementové lité podlahy.

Stavební společnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - hydroizolace, izolace - sanace balkonů a lodžií - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen. Prodej - míchací centrum - barvy, stěrky, omítky - penetrace, nátěrové hmoty.

Prodej, montáž, servis - garážová vrata Zasklívání - balkóny - lodžie

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce - revitalizace vodních toků - veškeré stavební a zemní práce - komunikace

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - schody - okna, dveře.

Práce: -zateplování fasád -rekonstrukce lodžií -výměna zábradlí -vyzdívání -výměna oken za okna plastová včetně zapravení -výměna dveří