VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Elektroinstalační práce - elektromontáže - montáž elektrických silnoproudých rozvodů a zařízení - revize elektro.

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Zednictví - izolační práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - laminátové - PVC, lino - koberce

Výroba, montáž, oprava, servis: - strojní zařízení - dopravníky - manipulátory - technologické linky - jednoúčelové stroje Práce: - kovoobrábění - zámečnictví

Práce: - sádrokartonářské - obkladačské - zateplování budov

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - projekční činnosti v rámci úpraven pitné vody - zastupování technologických firem na zahraničních trzích

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Podlahářství. Pokládka - plovoucí, laminátové, dřevěné a vinylové podlahy - PVC, linoleum - koberce. Renovace dřevěných parket.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Potisk samolepících etiket a štítků. Elektroslužby - montáž hromosvodů, elektrotechniky - revize elektro.