VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Činnost: - řešení problematiky koroze - poradenská, konzultační činnost v oblasti koroze

Služby: - montáž a revize elektrických zařízení.

Kovárna Sebuzín. Umělecké kovářství.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Návrh, montáž: - vodotěsné izolace - tepelné izolace - zateplení střešních plášťů. Navrhování a provádění veškerých izolačních prací.

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Služby: - prodej, montáž, servis sprchové kouty, boxy a vany od společnosti Roltechnik - vodoinstalace - montáž kuchyní

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné dveře

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahy - dřevěné dveře

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Služby: - malířské a natěračské práce.

Sklářská dílna. Výroba: - foukané sklo - oční protézy - laboratorní sklo - dekorativní předměty - dýmky, šlukovky.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Strojní vyšívání: - nášivky, výšivky, aplikace - vyšívaná reklama - vyšívané reklamní textilní 3D** předměty - vyšívání na polotovary, hotové výrobky. .

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.