VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stavby a montáže elektrických zařízení. Dodávka, montáž zabezpečovacích systémů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce.

Práce: - plynařské - instalatérské, vodoinstalace - topenářské - zámečnické, otevírání dveří a zámků - revize plynových zařízení Maloobchod, prodej: - vodo, topo, plyn - instalatérské potřeby tel.: 606 510 001, 474 661 342

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské Dodávka, montáž, oprava, servis: - infrazářiče GoGaS a Schwank - parní kotle Certuss

Činnost: - provádění protlaků pod komunikacemi a železnicemi

Práce: -kominictví -klempířství

Stavba, výstavba: -administrativní a obchodní centra -průmyslové objekty -bytové domy -rekonstrukce -izolace -stavby na klíč -vestavby, nástavby

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Výstavba: - bytová - občanská - průmyslová Práce: - zemní

Stavební a výškové práce - opravy střech - antikorozní ochrana konstrukcí - protipožární nátěry - sanace - rekonstrukce a opravy památek - kácení stromů - deratizační nátěry.

Činnost: - školení, kurzy v oblasti výpočetní techniky Práce: - elektroprojekce - elektrorevize

Služby: - vedení účetnictví Práce: - tryskání kovů - metalizace kovů Služby: - třídění, kontrola plastových výlisků

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie E-shop: - reklamní předměty - bezpečností tabulky Služby: - šicí dílna - prádelna

Práce, služby: - technické zhodnocení všech stavebních konstrukcí - sanace staveb dlouhodobá antikorozní ochrana - dokončování staveb po cizích dodavatelích HSV, PSV - zateplování budov - revizní činnost v oboru elektro, hromosvody aj.

Činnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány

Služby: - geologické - hydrogeologie - měření radonu

Tesařské práce. Klempířské, pokrývačské práce. Montáž a opravy střech.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Práce: -povrchová ochrana materiálů -nátěry průmyslových konstrukcí -sanace betonových konstrukcí -výstavba rodinných domů na klíč -fasádní zateplovací systémy -tryskání povrchů -údržba ochranných pásem -doprava a zemní práce -zelená úsporám.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.

Činnost: - opravy oděvů - šití bytového textilu

Práce: -elektroinstalační -kovovýroba

Projekce, montáž: - elektro - měření, regulace