Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Třískové obrábění kovů. Kovovýroba, výroba, opravy: - vadných dílců do velikosti přibližně jednoho metru a váhy jedné tuny, vadné dílce.

Zednictví, zednické prác. Kompletní stavební práce. Prodej. - stavebního materiálu, stavebniny. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Přípravné stavební práce. Demolice.Výstavba. Rekonstrukce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Bytové studio HANÁK Kuchyňské studio HANÁK

Pozemní a dopravní stavby: -dopravní stavitelství -inženýrské stavitelství -pozemní stavitelství -zemní práce -jádrové vrtání. Vodoinstalace. Vytápění a plyn. Divize PSV: -tel./fax:475533556.

Výroba - mříže Výroba - vrata Výroba - zábradlí Zámečnické práce

Revitalizace vodních systémů, krajiny - poradenská činnost - hodnocení vlivů na životní prostředí Zpracování - databáze Geologické služby Zajištění - projektové přípravy pro územní řízení - stavební povolení Zpracování dat

Dodávky a montáž: - měřící a regulační techniky. Měření a rozúčtování tepla a vody.

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Naše služby: - vodoinstalatérské práce - bourací a výkopové práce.

Provádíme: - výstavby komínů - rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů - montáž a návrhy kouřovodů.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Naše služby: - plynoinstalace - vodoinstalace - vytápění.

Činnost: - výstavba NTL, STL a VTL plynovodů a plynovodních přípojek - výstavba domovních a průmyslových plynovodů - výstavba plynových kotelen - vodovody - kanalizace - ČOV - servis a výstavba regulačních stanic - zemní práce - kalibrace manometrů - instalatérské a topenářské práce

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Provádíme: - rekonstrukce, zateplování - sádrokartonářské práce - stavební práce na klíč.

Výroba: - izolační sklo THERMOBEL - kalené sklo RESTEX - lepené sklo STRATOBEL - skla s potiskem - prodej plochého ornamentálního skla a zrcadel - strukturální zasklení - bodové fasády.

Provádíme: - pokládaní dlažby a obrubníků - izolační, malířské, úklidové práce.

Výroba: - dřevěná schodiště z masivu.

STAVKIŠŠ Stavba, rekonstrukce: -rodinné domy na klíč Zateplování: -objektů Údržba: -objektů Práce: -zemní -pomocné