Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - montáž, demontáž nábytku - vodoinstalatérské práce - zednické práce - pokládka koberce, podlahy

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - svářečské, svařování - zámečnické

Stavební činnost: - rekonstrukce - rodinné domy - montáž vodovody, kanalizace - izolace - strojní a zemní práce - okna, dveře.

GEZ spol. s r.o. Varnsdorf Revizní technik. - přípravné práce pro stavby - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - prášková lakovna - zámečnické práce - kovovýroba - elektromontážní práce - výroba ocelových, protipožárních a bezpečnostních dveří - výkopové práce - projekční činnost - vedení účetnictví a daňové ...

Rozvody - silnoproudu a slaboproudu Dodávka - výrobky firmy V-systém Opravy, servis, rekonstrukce a výstavba - elektroinstalace bytové a průmyslovéevize - elektroslaboproudé rozvody (domácí telefony, PC a STA, elektrické podlahové topení - elektrické podlahové vytápění - temperace okapů a potrubí proti zamrznutí - ...

Výroba, dodávka, montáž: - letní prosklené zahrady - zasklení teras - zahradní skleníky pro drobné pěstitele (21typů, každý o libovolné délce) - velkoplošné skleníky pro zahradnictví - skleníky na zakázku, včetně zpracování dokumentace - generální opravy a přesklívání skleníků - tepelné a stínovací clony do skleníků - vnitřní ...

Výroba, prodej, zásilková služba: - potištěná trička, mikiny, bermudy a pracovní oděvy - pigmentové barvy pro potisk textilu - šablony pro sítotisk včetně zpracování námětu.

Rekonstrukce bytů, domů a chalup - rekonstrukce a opravy bytů - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - podlahářské práce - prodej a montáž bezpečnostních dveří.

Nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů - stěhování - přeprava zboží. Stavební činnost - rekonstrukce bytového jádra - zednické práce. Autoservis, autooprava - opravy, servis a údržba vozidel - karosářské práce.

Kovovýroba - střižné a lisovací nástroje - vstřikovací formy - vakuové formy - výroba, konstrukce a opravy jednoúčelových strojů - výroba prototypů. Činnost - obrábění - řezání - frézování - CNC soustružení.

Malířské a natěračské práce - malování a štukování. Drobné stavební práce.

Elektroinstalační práce, elektrikářské práce, montáže - montáž rozvaděčů - automatické systémy - opravy elektrických spotřebičů. Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - rozvodnice - svítidla, osvětlení.

Výroba: - hliníkové profily, trubky, tyče a hotových dílů z nich. Služby: - povrchová úprava - práškové barvy, eloxování, chromatování, snímání povlaků - dělení, frézování, vrtání, soustružení, řezání závitů, ohýbání.

Velkoobchod: - boilery TUV - elektroinstalační materiál - expanzomaty - komínové konstrukce a vložky - kotle ústředního vytápění. Stavební činnost - rekonstrukce budov - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - hydroizolace staveb - pokládka plovoucích podlah.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Služby: - povrchová úprava kovů - broušení a leštění mosazných a železných dílů

Práce: - malířské - zednické - zámečnické - obklady, dlažby - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - montáž kuchyní - zateplování fasád

Hledáte spolehlivou stavební firmu v regionu Děčín? Obraťte se na zkušené odborníky z firmy Děčínské stavby s.r.o. Specializujeme se na stavby novostaveb a rekonstrukce bytů. Provádíme stavby včetně demolicí, zateplování objektů a oprav interiérů. Nabízíme také zednické práce. Vzhledem k našim dlouholetým zkušenostem Vám garantujeme vysokou ...

Práce: -přesné dělení profilových a kruhových hutních materiálů do průměru 200mm -dělení plechů do síly 10mm a šířky 2000mm -ohyb plechu do síly 6mm a šíře 2000mm -zhotovení plochých členitých součástí do síly 10mm laserovou technikou -bezpřípravková metoda vysekáváním (niblováním) -výroba plochých, tvarově složitých součástí do síly ...

Provádíme: - zateplení a sanace budov - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - sádrokartonářské práce.