Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.

Brousírna skla, sklenářství - zasklívací práce - sklenářské práce - zpracování plochého skla.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - monáž lamináových podlah - parkety, masivní podlahy - pokládka PVC podlah a koberců.

Činnost: - rekonstrukce domů a bytů - zateplování fasád - tesařské a pokrývačské práce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - topenářské práce - malířské práce - podlahářské práce - renovace parket - pokládka dřevěných podlah - truhlářská práce - montáž - vestavěné skříně, kuchyňské linky.

Výroba: - strojírenská výroba - zámečnická výroba - ocelové konstrukce - logistické a skladové prvky - kontejnery, palety, regály, stojany, drátěné kontejnery, transportní vozíky - laserové řezání - kovoobrábění. Výrobní závod: Hrobčice 106 417 57 Hrobčice

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Kovovýroba - kovové konstrukce - výroba, montáž - povrchové úpravy - zpracování nerezové oceli - montáž vzduchotechniky - vývoj a repase strojů.

Činnost: - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - truhlářské práce - pokládka plovoucí podlahy, koberce, PVC.

Elektroinstalace: - průmyslové - bytové - včetně revizí a přihlášení.

Jaroslav Jehlička provádí: - sádrokartonářské práce (montáž sádrokartonu - příčky, podhledy) - kompletní rekonstrukce koupelen - omítky, šlechtěné omítky, štuky, betony - zateplení budov - oplocení pozemků - malířské práce - rekonstrukce bytů a domů.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavební firma. Naše stavební firma vykonává následující činnosti: - provádění staveb, včetně změn, udržovacích prací na nich a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - technická pomoc ve stavebnictví - dozorování staveb, zpracování cenových rozpočtů a ...

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

LABO Metal s.r.o. se specializuje na obrábění a povrchovou úpravu nerezového materiálu a ušlechtilých kovů. Výroba: - architektonické a konstrukční prvky z nerezové oceli - kusová i sériová výroba - velkoplošné gravírování - tisk na plech - leptání - broušení - laserové vyřezávání. provozovna: LABO Metal s.r.o. Oldřichov 189 417 ...

Malířství, lakýrnictví: - byty - rodinné domy - veřejné prostory - firmy.

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Firma Valach - Celosklo se specializuje na výrobu ze skla. Dodáváme a montujeme: - skleněné dveře kyvné - skleněné posuvné dveře - skleněné stěny a skleněné příčky - skleněné sprchové kouty - skleněné dveře do sprchy - skleněné zástěny - skleněné obklady - pochozí skla.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Práce: - malířské, lakýrnické a tapetářské

Služby: - účetnictví Výroba, restaurování: - nábytek pro hodinářské a zlatnické dílny a expozice

Poskytujeme servis, opravy a čištění kanalizací 24 hodin denně! Havarijní služba v kteroukoliv denní či noční hodinu. Dále provádíme: - vysokotlaké čištění kanalizací - opravy poškozeného potrubí kanalizace - prohlídky kanalizací kamerovým systémem - revize kanalizace a prohlídky kanalizačních trubek - havarijní čištění neprůchodné ...

Truhlářství. Výroba: - eurookna a dveře (i dřevěné). Materiály: - borovice, smrk - dub, meranti a jiné fixní nebo napojované profily. Působnost celá ČR**. Přizpůsobení stylu a požadavkům stavby. Repliky originálů. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Dřevěné vnitřní dveře z masivu. Požární dveře dle dohody.