Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Truhlářství: - Kuchyně - Obývací pokoje - Dětské pokoje - Vestavné skříně a šatny - Ložnice - Písmomalířství Sídlo: 59401 Velké Meziříčí, Karlov 492/9

Výroba: - nábytek na zakázku a bytové doplňky -kuchyně, vestavěné skříně, postele, dveře - materiál masivní dřevo, lamino, dýha Dodávka: - vestavěné spotřebiče všech značek - matrace, lamelové rošty.

Činnost: - výškové práce - péče o stromy - revize OOPP - elektromontáže - elektroinstalace, opravy, revize - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - LED Osvětlení úsporné zdroje - hromosvody dle ČSN 62305 - protipožární ucpávky HILTI - svařování, konstrukce - inspekční kamera - prohlídky inspekční kamerou

Stavební práce: - rodinných domů a rekonstrukce - občanská vybavenost - průmyslové, administrativní objekty - chodníky, parkoviště - zateplení budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků apod.

Jsme malíři a natěrači: - vnitřní výmalba - venkovní nátěr - pro byty, rodinné domy, kanceláře - a pro nebytové prostory, školy, výrobní haly a průmyslové objekty - nátěr- kovové konstrukce, dřevo, beton, fasády, střechy, ploty nebo zábradlí - speciální izolační, protiplísňové a protipožární nátěry.

Geodetické práce: - inženýrská geodézie - zaměření a zpracování polohopisu - inženýrské sítě, potrubí a další.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Dodáváme: - švédská tepelná čerpadla NIBE - ústřední i podlahové vytápění - solární systémy - vzduchotechniku Máme každoročně mnoho spokojených zákazníku v kraji Vysočina i v jiných krajích ČR.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Služby: - projektování - veškeré objekty - rekonstrukce domů - bytové jádra, podnikatelské a soukromé prostory - nové stavby - lití základních desek, hrubé stavby - zateplení fasád - odizolování domů, nátěry střech, rekonstrukce komínů - venkovní práce - terasy, příjezdové cesty, chodníky

Montáže a rekonstrukce: - rozvodů, vodovodních baterií - sprchových koutů, van, umyvadel, bidetů - zásobníkových, průtokových ohřívačů - ponorných čerpadel, domácích vodáren Zařizovací předměty: - bojlery, WC, vany, bidety, umyvadla - nábytek do koupelny, topení, baterie a sprchové kouty

Jaroslav Jirčík se zaměřuje na následující oblasti: - izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě - izolace - protiradonové, chemické, průmyslové, bazény, skládky, ploché střechy, terasy - průmyslové podlahy - unisolar - fotovoltaika.

Martin Milichovský ze Žďáru nad Sázavou provádí servis plynových kotlů, pozáruční servis a roční kontroly.

Zámečnictví: - nerezové výrobky na míru - ocelové konstrukce

Umělecké kovářství. Kovářská výroba. Řemeslnné zpracování výrobků ze železa, nerezové oceli, mosazi a mědi. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - dveřní i okenní kování, panty, kliky, mříže - vývěsní štíty, nápisy a čísla - osvětlovací tělesa, lampy a svícny - krbové příslušenství - krbové zástěny, dvířka, nářadí a koše na dřevo - ...

Služby: - systémy radiátorů - vytápění - podlahové, stěnové - solární systémy a tepelná čerpadla

VODO-TOPO-PLYN Prodej, dodávka, služby: -vodoinstalační, topenářský materiál -kotle -systémy vytápění -čerpadla -projekce a realizace rozvodů -plynové přípojky -projektová dokumentace -montáž a revize zařízení.