Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -malířské -natěračské.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Výroba: -oděvy pro sportovní kynologii a volný čas -oblek pro pomocníky, francouzská vesta, bunda -taška pro psy -dle přání zákazníka -úpravy dle Vašich požadavků -prodloužené velikosti -oděv pro děti.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Montáž všech druhů podlahových krytin, stěrkování, renovace parket, polepení schodů, pokládka dřevotřískových desek.

Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Práce: -elektroinstalační (elektroinstalace) MaR (měření a regulace) EZS (elektronický zabezpečovací systém) telefonní a počítačové rozvody.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Práce, montáže: -pokrývačské -montáže a opravy všech druhů střešních krytin -montáže střešních oken VELUX. Zajištění klempířských prací včetně dodání materiálů.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Revize, opravy, montáž: -elektrická zařízení.

Elektromontáže opravy a instalace do 1000V. Výškové práce, opravy domů.