VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Služby: -aplikace foukané minerální tepelné izolace. Vrtání studní: -vrtané studny -prodej a instalace čerpací techniky -vyhledávání vodních pramenů.

Hydroizolace. Vrtáme studny pro pitnou i užitkovou vodu a vrty pro tepelná čerpadla do hloubky 100 m. Vyhledání pramene provádíme zdarma. Kompletně vypracujeme veškerou dokumentaci potřebnou pro vodoprávní řízení a stavební povolení včetně hydrogeologického posudku. Vypracujeme vám projekt studny. Vyvrtáme studnu do max. hloubky 100 m a průměru ...

Oprava, montáž, údržba, revize: -bytové elektroinstalace -průmyslové elektroinstalace -hromosvody. Projekce elektro.

Truhlářství Výroba: -dřevěná pádla -masivní bytový nábytek -bytové doplňky -designový zahradní a chatový nábytek.

Izolatérské práce, hydroizolace: - ploché střechy - terasy a balkony - zahradní jezírka - vložkování bazénů - jímky a septiky - spodní stavby.

Práce: -zemní práce -demoliční práce -nakládání materiálu -terénní úpravy -přípojky vodovodů, kanalizací -zakládání staveb, rodinných domků -svahování -rekultivace.

Zámečnictví. Drobné zámečnické práce. Svařování, svářecí práce. Montáže, montážní práce pro dům, byt a zahradu.

Práce: -slaboproudé rozvody -kamerové systémy. Vývoj, výroba -elektrotechnické zařízení.

Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - součástek pro elektrotechnický průmysl, součástky.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková soustružnická výroba, sériová výroba na soustružnických automatech.

Montáže: - dveřní zárubně - dveří, dveře včetně kování: - požární či posuvné dveře - interiérové dveře. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - pokládka střešní krytiny - odstranění staré krytiny a odvoz. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu.

Pokrývačství, klempířství. Pokrývačské práce a klempířské práce, které zamezují zatékání, provlhčování zdiva, vzniku plísní a odpadání omítky. Kompletní i částečná realizace šikmých a rovných střech. Montáže, instalace: - žlaby, svody - komíny - atiky - arkýře - úžlabí - požární zdi. Podej: - střešní krytina - střešní ...

Elektromontáže, elektromontážní práce. Kompletní dodávka elektrických rozvodů a řízení včetně vizualizace od projektu přes realizaci, uvedení do provozu až po výchozí revizi. Služby, montáže, revize, servis: -průmyslové elektroinstalace -bytové elektroinstalace. Technický servis pro organizace podléhající dozoru státní báňské správy - ...

Výroba, kovovýroba: - ohýbané výlisky - lisované dílce, díly - hlubokotažné a postupové dílce - montážní sestavy pro stavební průmysl: - okenní kování - vstřikované dílce z plastu pro automobilový průmysl: - reflektory, tělesa a držáky reflektorů, chromované ozdobné rámy reflektorů.

Umělecké kovářství, restaurátorství, nožířství, výroba z nerezu, zámečnictví.

Truhlářská výroba: -výroba kuchyní -výroba na zakázku.

Klement - Novotný s.r.o. se zaměřuje na zednické práce, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád a na sádrokartony.

Firma Oldřich Milostný se sídlem v Jaroměřicích nad Rokytnou se zabývá komplexní činností v oblastí malířských prací. V rámci našich služeb nabízíme výmalbu interiérů i exteriérů. Realizujeme umělecké výmalby dětských pokojů, vinných sklepů, reprezentativních prostor, sádrokartony a další. Působíme především v okrese Třebíč.

Martin Dohnal se zaměřuje na elektrikářské, izolatérské a stavební práce.

Elektroinstalace: -bytové (včetně projektu) -průmyslové. Výstavba elektro venkovní rozvody: -VN** vysoké napětí -NN** nízké napětí -VVN* velmi vysoké napětí -kompenzace a regulace energie. Výstavba elektrické kabelové rozvody: -NN** nízké napětí -VN** vysoké napětí. Montáž, výstavba a revize: -trafostanice. ...

Stavební firma. Služby: -stavby na klíč – rodinné domy, byty, půdní vestavby -stavební práce -rekonstrukce a modernizace: bytová jádra, koupelny, nebytové prostory, rodinné domy, bytové jednotky -demoliční práce, demontáž původních konstrukcí a odvoz na skládku -zednické a obkladačské práce – vnitřních i venkovních ...