VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů - půdní vestavba - průmyslové vestavby - nákladní doprava - zemní práce (UNC, bagr) - zimní údržba komunikací.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Služby: -projekce TZB-plyn, ústřední vytápění, kanalizace a vodovod -výchozí, provozní revize plynových zařízení -odborné prohlídky kotelen -školení obsluhy plynových zařízení a kotelen -poradenská činnost v oblasti plynových zařízení.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

- malování obrazů olejomalbou - reprodukce francouzských zákoutí - výroba starých rámů

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Provádíme veškeré geodetické práce v inženýrské geodézii a katastru nemovitostí, za příjemné ceny a v rozumných termínech. V inženýrské geodézii nabízíme • Vyhotovování mapových podkladů pro projektové práce • Geodetické práce během výstavby • Zaměření a výpočet kubatur • Vytyčování staveb • Zaměřování skutečného provedení ...

Nabídka kominických služeb: pravidelné kontroly a čištění spalinových cest revize Vložkování a frézování komínů Opravy komínů Poradenství

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn

Práce, vrty: -vrtání studní -čištění a vyhledání pramene -podvrty, protlaky a mikrotulneláže v běžných, ale i těch nejtvrdších horninách, kde selhávají i ty nejsilnější stroje -zemní práce kolovým rypadlem JCB 3CX -nákladní autodoprava -půjčovna mechanizace -pracujeme v celé České republice.

Geodezie: -geodetické práce, inženýrská geodezie -katastr nemovitostí. Služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské a zámečnické práce.

Služby: - stavby vodovodů, kanalizací - stavby pozemních komunikací, zpevněných ploch, nivelace poklopů, teplá zálivka spár, - nákladní autodoprava

Služby: -pokrývač -klempíř -dodávky střešních oken, zateplování stěn a stropů, půdní vestavby, sádrokartony -kompletní střechy -vazby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Kovářská výroba uměleckého charakteru výroba: - mříže, brány, oplocení, firemní štíty, krbové příslušenství, sakrální předměty, písmo, repliky historických zbraní, zábradlí, svítidla, kovaný nábytek.

Montáž, oprava: -elektroinstalace - elektrická zařízení.

Služby: -zemní práce bagry CAT, KOMATSU -nákladní doprava TATRA 815.

Práce: -práškování -otryskání -odmaštění -obroušení .

Služby, práce: -malíř, natěrač.