VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost PERFECT RAPTOR s.r.o. se zabývá výrobou a montáží zábradlí, svářecími pracemi a zakázkovou výrobou francouzských oken, sušáků atd.

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Kovářství. Podkovářství. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

Provádíme výkopové a zemní práce minibagry značky Bobcat, úpravy terénu, dlažební práce, odvoz a dovoz materiálu. Vlastníme pracovní stroj MultiOne. Dále se zabýváme stavbou dřevostaveb

činnost: - konstrukce lisovacích nástrojů pro plošné tváření plechových dílů

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Firma Si – Nek, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá převážně výrobou pásových dopravníků a lomených dopravníků včetně příslušenství. Dále se specializujeme na výrobu zámečnických prvků a potrubářskou činností. Dopravníky, které vyrábíme jsou určeny pro dopravu sypkých a kusových materiálů Současně nabízíme příslušenství k dopravníkům, shazovací a ...

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Služby: - krejčovství - šití oděvů.

Zbyněk Marinč se zaměřuje na sklenářské práce, montáž celoskleněných sprchových koutů, zrcadel, obkladů a na skleněné zábradlí a výtahy.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

topenářské, plynoinstalační práce

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení pro osobní a užitková vozidla. Stálým odběratelům poskytujeme množstevní slevy.

Služby: -čalounictví -čalounické práce. Výroba: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

DiS. Dita Horká se zaměřuje na zakázkovou výrobu oblečení a krejčovství.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Zednické práce, rekonstrukce, bourací práce, malířské práce, sádrokartonářské práce.