VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavba a rekonstrukce rodinných domů. Provádíme veškeré řemeslné práce, jako je izolace PUR pěnou, zateplení fasád, výměna oken a dveří, obkladačské práce, betonové podlahy. Provádíme zemní a výkopové práce, vrtané studny. Zajistíme elektroinstalační práce a práce v oblasti voda-topení-plyn.

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Vodo, topo, plyn: -montáže plynovody, vodovody, kanalizační sítě v obcích i objektech -zpracování projektové dokumentace -plynovody v budovách -průmyslové plynovody -regulační stanice plynů -NTL, STL i VTL plynovody a přípojky -domovní plynovody. Elektro: -dodávky a montáž elektrických zařízení -montáže vnitřní a vnější ...

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

Provádíme kompletní stavební úkony: - vyhotovujeme projektovou dokumentaci - realizaci objektů - zateplování chytrou pěnou - podřezáváme objekty proti zemní vlhkosti - tepelnou diagnostiku objektu a další.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Společnost VŠEKOV, spol. s r.o. se sídlem v okrese Havlíčkův Brod se v rámci zámečnické výroby zabývá především výrobou náhradních dílů pro dopravní pásy v oblasti těžkých nerostných surovin. Náš výrobní program zahrnuje dopravníkové válečky, válečkové stolice nebo dopravní pásy. Samozřejmostí je zajištění montážních prací a konstrukčního a ...

Firma Luboš Milichovský - Autodoprava se sídlem v Havlíčkově Brodě se již od roku 1997 zabývá dopravními a obchodními službami ve stavebnictví. Díky velkému rozsahu svých služeb patříme k významným firmám v kraji Vysočina. Dále nabízíme zemní práce, zajišťujeme dopravu a prodáváme písek a kamenivo. Zemní práce: Disponujeme dostatečným ...

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Jiří Tyrner - malířství a natěračství se zabývá komplexní činností v oblasti malířských a natěračských prací. V rámci našich služeb dále nabízíme také lakýrnické a tapetářské práce. Působíme především v okrese Havlíčkův Brodě. Naše služby: - malířské práce - lakýrnické, natěračské práce - dokončovací práce - tapetářské práce.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.