Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Společnost ELECTRIC INSTALLATION COMPANY, s.r.o. z Velkého Meziříčí se zaměřuje na revize elektrických zařízení, montáže a opravy.

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Předmětem činnosti společnosti MICROTECH CZ s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou jsou slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace a elektrická zabezpečovací signalizace.

Jakub Kastner se specializuje na práce ve výškách a pod volnou hloubkou, mezi poskytované činnosti se řadí prohlídky střešních plášťů, stavba lanových drah, kácení stromů a mnoho dalšího.

Prodej, rozvoz: - uhlí - brikety - písek, štěrk - mulčovací kůra - oblázky. Práce: - zemní.

Výroba, realizace, montáž: - skleněné dveře - skleněné stěny, zábradlí - skleněné sprchové kouty.

Stanislav Sedlák ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na malby různých prostor, nátěry konstrukcí, podlah a fasád a lakování dveří, zárubní a radiátorů.

Jiří Kartous se specializuje na geodetické práce. Provádí zaměření účelových map, inženýrských sítí, vytyčení vlastnických hranic, geometrické plány a mnoho dalšího.

Činnost: - obkladač - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž elektronických zabezpečovacích systémů

Činnost, služby: - zámečnické práce - drobnější elektroinstalace - připojení spotřebičů myčky, pračky Oprava, servis: - drobné spotřebiče - sporáky - myčky - chladničky - čerpadla, bojlery, elektrokotle

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenář - plynoinstalace - realizace a rekonstrukce koupelen - rozvody centrálního vysávání - čištění kanalizace

Sklenářské práce: -skla ornamentní, reflexní, zrcadlová, neprůhledná (špion), protipožární, žáruvzdorná, bezpečnostní (proti proražení, vloupání s atestem, neprůstřelná), polykarbonát, plexiskla -řezání, vrtání, broušení hran -zasklívání oken, dveří a výkladů (jednoduché i izolační sklo) -zasklívání oken a dveří z širokého výběru skel ...

JSP Interiér s.r.o. se zaměřuje na stavbu obchodů na klíč, zakázkovou výrobu nábytku, montáž a instalaci, návrh a realizaci osvětlení a mnoho dalšího.

Ladislav Gloser poskytuje zámečnické, svářečské a montážní práce. Pracuje s různými materiály jako jsou například ocel, nerez a plast.

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba - pracovníh stoly - polohovací stoly - zařízení pracovišť - výroba skříňových vestaveb do užitkových vozidel - kovové konstrukce - zábradlí - jednoduché stroje, včetně jejich servisu a oprav.

Martin Trojan se zaměřuje na zednické práce, dělá rekonstrukce bytů a koupelen, dále na sádrokartonářštví, topenářství a instalatérství.

Luboš Mahel ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na činnosti týkající se zámečnictví, montáží a oprav tvářecích a hydraulických strojů.

Martin Kadlčík se specializuje na kominictví. Provádí čištění spalinových cest a kontrolu spotřebičů na tuhá paliva, opravuje staré komíny a zaměřuje se i na vložkování a frézování.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Nabízí: -zaměření staveb, pozemků -zaměření věčného břemene -vytyčení staveb, hranic pozemků -podklady pro projekt -zaměření inženýrských sítí (plyn, voda, kanalizace).