VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Zakázkové pracoviště komplexní strojírenské výroby: - tvarové dělení materiálů laserem, vysokotlakým vodním paprskem, autogenem a plasmou, výroba svařovaných dílů, výroba dílů obráběním, včetně CNC vyvrtávání a frézování, výrobadílů tvářením.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle - podlahové vytápění - průmyslové vytápění - voda, topení, plyn.

- Projektování zařízení měření a regulace (MaR) - Výroba didgeridoo

Oprava, výstavba: -lesní cesty -potoky, rybníky -hřiště -vodovody, kanalizace -demolice -bagrování základů RD

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Služby: -geodezie -geodetické a kartografické služby -mapové podklady.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Velkoobchod, prodej: -nerez plechy -trubky, trubka -ocel kruhová, čtyřhranná, šestihranná, L-profily, U-profily. Práce: -laserová -povrchová úprava -brousící, kartáčovací a polepovací linka.

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Filip Nevole se zaměřuje na stavebnictví, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader, půdní vestavby a na zateplení budov.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Služby: - sestavování rodokmenů - rodové kroniky.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.