Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -realizace a opravy fasád a opláštění budov -obkladačské práce -rekonstrukce památkových objektů -komplexní stavební práce.

Služby: -geodetické práce -kartografie -kartografické programy pro PC -měření budov -zaměřování pozemků.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -nástrojařství -kovoobrábění.

Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce.

Klempířství. Služby: -klempířské práce.

Práce: -vodoinstalatérské, obkladačské, zednické a topenářské práce.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Geodetická kancelář: -práce v oblasti geodezie a katastru -geometrické plány -mapovací práce -pozemkové úpravy -vytyčování staveb a hranic pozemků.

Umělecké zámečnictví. Zakázková výroba-ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. Nabídka 1500 položek-ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

Restaurování děl z oboru výtvarných umění, která nejsou kulturními památkami nebo jejich částmi, ale jsou uložena ve sbírkách muzeí a galerií nebo se jedná o předměty kulturní hodnoty -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a ...

Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

-Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství -Specializovaný maloobchod -Maloobchod tabákovými výrobky

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

zánik poslední živnosti: 4.4.2014. Práce: -instalatérské a topenářské. Realizace: -koupelny včetně grafických návrhů.

Regionální zastoupení VAILLANT. Montáž: -rozvody vody, topení a plynu. Velkoobchod, prodej: -systémy VAILLANT, EKOPLASTIK a EKVITA. Maloobchod, prodej: -kotle plynové a na tuhá paliva -vybavení koupelen -baterie -koupelnové doplňky -bojlery -koupelnový nábytek -trubky -měď*, plast, pozink -odpadní PVC*.