Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
-Kovoobrábění -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Firma Průša - Tretera Elektro se sídlem v Třebíči nabízí komplexní služby v oblasti elektroinstalací. V rámci naší činnosti se zabýváme elektromontážními pracemi, poskytujeme poradenství a také zajišťujeme revize a školení tlakových nádob, zdvihacího,  plynového a elektro zařízení v celém rozsahu, včetně školení s přezkoušením odborné kvalifikace ...

Firma Jaromír Vyhnálek se již od roku 1996 specializuje na zemní, výkopové a stavební práce. Zabýváme se také zateplením fasád a provádíme rekonstrukce koupelen. Působíme převážně v Třebíčském okrese, jako je okolí Jemnice a Dačic, po dohodě lze uskutečnit práce i ve vzdálenějším místě.

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou se specializuje na kompletní stavební činnost a stavitelství, a to od zednických prací přes rekonstrukce domů až po stavbu rodinných domů na klíč. Zakázky realizujeme na celém území Vysočiny.

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Jindřich Sádovský se zaměřuje na výrobu nábytku, doplňků, dřevěných soch a obrazů.

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Revize elektroinstalací a spotřebičů. Instalace, rekonstrukce a opravy slaboproudých a silnoproudých zařízení. Opravy vadných částí elektroinstalací.

Návrh, výroba, prodej, montáž: - laminávoté podlahy - dřevěné podlahy - interiérové podlahy - interiérové dveře - fóliované dveře - dřevěné dveře. Pokládka, renovace: - podlahy.

Čalounické práce. Opravy - čalounění dveří - zvuková a tepelná izolace dveří - čalouněná motockylová sedadla - matrace, sedadla, nábytek opravy - potahové látky - matrace - netkané textilie - molitany.

Výkopové a dokončovací práce minibagrem, kolovým rypadlem. Odvoz suti, dovoz štěrku a písku. Přistavení kontejneru

Provozujeme ateliér průmyslového lakování a designu. Provádíme průmyslové a designové lakování, lakování nerezové oceli a speciálních povrchů.

Úprava rozvodů vody. Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Firma zabývající se zakázkovou kovovýrobou. Vyrábí a opravuje díly a komponenty stavební, lesní a zemědělské techniky. Zajišťuje repas a výrobu hydraulických válců, svářecí práce a výrobu kovových konstrukcí.

Realizace různých typů vrtů do měkkých a nestabilních půd.

Řemeslný ateliér. Prodej a zakázková výroba koženého zboží, cedulí, dekorativních poutačů, soch a plecháčků. Broušení nožů a nůžek.

Návrhy technických řešení - zpracování cenových nabídek v položkových rozpočtech - projektová činnost Revize - elektroinstalace - rozvodná zažízení NN a VN do 50 kV - transformátory - přenosné ruční nářadí.

Zámečnická výroba: -řezání CNC laserem -řezání CNC plasmou -ohraňování na ohraňovacích lisech -řezání na strojní pile -frézování -soustružení -vrtání -svařování -bodování-CO2 -pulsní svařování-TIG -povrchová úprava komaxitem.

Opravy oděvů. Zakázkové šití záclon a závěsů.