Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Práce, rekonstrukce, opravy, oprava, instalace: -vodoinstalace rozvodů -rozvody domovní odpady -topenářské, topenářství-topení, topo, vytápění -plynařské, plynařství-rozvody plynu -výměny zařizovacích předmětů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Kominictví: - vložkování a čištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv - revize, vydání revizní zprávy. Kominické práce.

Práce: -malířské, malířství: -malby a nátěry - průmyslové a bytové objekty -natěračské, natěračství: -nátěry, zateplení fasády -nátěry střechy -protipožární nátěry.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Rozvody v rodinných domech. Vodoinstalace: - vnitřní rozvody - vodovody - realizace, rekonstrukce koupelny, toalety - dodávky a montáže ohřívačů vody - připojení domácích spotřebičů - myčky, pračky Topenářské práce: - podlahové vytápění - kotle na tuhá paliva, plynové kotle i ...

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

Malby, nátěry, fasády, zednické práce

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zakázková výroba z nerezi, hliníku, mosazi, mědi i oceli. Vyrábíme zábradlí, madla, podnože, ploty, brány, police, regály, nádoby a další různé atypické výrobky.

Autosklo, autoservis, pneuservis, odtahová služba. Příprava a provedení STK, běžné opravy a udržba vozů. Výměna čelních skel, Prodej náhradních dílů, autodoplňků, oprava nebo výměna výfuků apod. Zateplování, fasády, omítky, práce se sádrokartonem.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce RD -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasád -půdní vestavby -zemní práce -montáže sádrokartónů, pokládání plovoucích podlah -zelená úsporám, panel.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Práce: -klempířské: -pozinkovaný hliník, měď -plechové krytiny ze svitků -hliníkové střechy: -alukryt: -přírodní -lakovaný -trapézové plechy -pokrývačské: -opravy -izolatérské: -opravy rovných střech -montáže a demontáže oken -drobné zednické práce: -úklid suti ...

Obrábění kovů, kovovýroba, CNC děrování: - řezání laserem - ohraňování plechu - CNC frézování.