Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Stavební zámečnictví. Výstavba: - konstrukce výtahových šachet a konstrukcí půdních vestaveb - mříže, vrata, brány - konstrukce schodiště - výztuže do betonu, překlady, ploty - ostatní ocelové konstrukce, potrubářské práce Svářečské práce montáže. Zednictví. Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - hrubé stavby. Zakládání ...

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.

Kožešnictví. Zakázkové šití, oprava: -kožichy. -kožešinové výrobky.

Práce: -domovní instalatérské, instalatérství: -VODOinstalatérské, vodoinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, planařství, plynoinstalace.

Montáže včetně dodávky materiálů, opravy : - domovní a průmyslové instalatérské práce - VODOinstalační, vodoinstalatérské, instalace vody (kanalizace, vodovod, zařizovací předměty) - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení (ústřední vytápění) - PLYNařské, plynařství, instalace plynu (plynovod) Práce : - ...

Výroba, prodej, eshop: - nábytek na zakázku - ložnice - obývací stěny, sedačky - kuchyně - dětské pokoje. Prodejna: -Velehradská 875, Uherské Hradiště.

Kompletní realizace: -střechy. Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -zámečnické, zámečnictví -montáže střešních oken -drobné zednické.

Rekonstrukce: -koupelen -bytová jádra -bytové interiéry. Práce: -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplení budovy -podlahářské -malířské.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Pokrývačství, tesařství: - realizace kompletních dodávek střešních plášťů - opravy, údržba, modernizace a rekonstrukce - střešní pláště - tesařské, klempířské, truhlářské konstrukce - konstrukce krytiny tvrdé - povlakové krytiny - izolace tepelné, proti vodě, vlhkosti a plynům - elektromontáže - hromosvody - obloukové střechy - ...

Práce: - podlahářské. Maloobchd, prodej: - podlahy - podlahový materiál.

Elektromontáže silnoproud i slaboproud Revize elektroinstalací, hromosvodů a el.spořebičů Pravidelná údržba el.instalací a havarijní služba Prodej elektroměrů pro odpočtové měření - zástupce PRE

Autoškola - řidičské oprávnění skupiny AM, A1, A, B - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - vrácení řidičského průkazu Elektroinstalace Provádění elektroinstalačních, elektromontážních a veškerých prací elektro. Domovní i průmyslové silnoproudé i slaboproudé elektrikářské práce. Revize elektro a hromosvodů.

Instalatérské práce: - plynoinstalační práce - topenářství, topenářské práce: - instalace topení - vodoinstalační práce: - rozvody, instalace vody.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.