Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Klempířství. Pokrývačství. Práce: -klempířské, pokrývačské -rekonstrukce, montáže střešní krytiny -hydroizolace, izolace proti vodě

Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -stavební řeziva, řezivo pro stolaře -dřevěné fošny, trámy, latě. Pořez a impregnace dřeva. Dodávka: -piliny -dřevo do krbů. Tesařství, tesařské práce: -kompletní dodávka střech.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Zvonařský ateliér. Zvonařská dílna. Zvonařství. Umělecký řemeslník - zvonař. Výroba, projekce, posudky: - zvony - zvonové stolice - technické příslušenství ke zvonům.

Výpočetní technika - servis, prodej Elektroinstalační práce a opravy elektrospotřebičů Bytová/domovní průmyslová automatizace

Zakázková vyroba: - pergoly, altány - garážová stání - srubové chaty - zahradní domky - střechy a ploty - zahradní nábytek - dětská hřiště - tesařské práce - domky na nářadí Pilařská výroba: -prodej řeziva.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...

Nábytek KANA. Kompletní návrh, výroba, řešení a dodávka interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -variabilní nábytek -nábytek pro školy, ubytovací zařízení, knihovny... Výroba: -atypické prvky dle přání zákazníka.

Kovovýroba, montáž, servis, oprava: - nerezové zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - kovové dveře, vrata, brány, madla, sklopná madla - prosklené a polykarbonátové přístřešky. Výroba, prodej, servis, montáž: - hydraulické, pneumatické prvky - hydraulické válce, hadice, hydraulické rozvodové bloky - pneumatické (tlakové) ...

Provozujeme tesařství, klempířství a pokrývačství v Uherském Hradišti. Montujeme plechové a šindelové střechy a asfaltové pásy. Dále provádíme instalace okapových systémů.

Stavební firma, realizace staveb a interiérů. Stavba: -montované dřevostavby -nízkoenergetické domy -zděné domy. Rekonstrukce: -byty, RD -bytová jádra. Práce: -zateplování budov -sádrokartony -obklady a dlažby -podlahářské -malířské -základové desky -omítky, stěrky ....

Stavební firma: - dřevostavby na klíč - zemní práce - základové desky - autodoprava

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej dveřních prahů a podlahových lišt.

Malířství, natěračství: -zateplování, nátěry fasád -montáž sádrokartonu -malířské, natěračské, zednické práce.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Čalounictví, čalounické práce: -výroba čalouněných boxů -atipické rozměry -matrace -válenky -dvoulůžka. Opravy: -čalounění.

Malířství, natěračství. Provádění: -malířské, malby, malování -strukturální omítky. Montáž, opravy: -žaluzie -fasády -nátěry podlahy.

Truhlářství, výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -obyvací stěny -loženice -dveře, zárubně -dekorativní předměty.

Kamenosochařství, zpracovámí kamene. Výroba: -žulové pomníky, krycí desky na jednohroby, dvojhroby i urnové hroby -terasové rámy -betonové základy pod pomníky. Služby: -sekání, zlacení, stříbření písma. Prodej doplňků: -vázy, kříže, lampy, plastoky z bronzu a nerezi.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba, montáže, opravy: - pomníky - schody - parapety - desky na kuchyňské linky.

Kamenictví. Kamenosochařství. Práce: -kamenické, kamenosochařské. Výroba: -žulové pomníky - jednohroby, dvojhroby, urnové -obrubníky -z betonu.

Kamenické práce, kamenictví: -zpracování přírodního kamene (kámen).