Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Zateplování a rekonstrukce domů. Půdní vestavby, fasády, montáž střešních oken.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Opravy a úpravy oděvů - šití - záclony - závěsy - povlečení - aj.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Tesařství. Tesařské práce. Pokrývačství. Pokrývačské práce. Montáže: - střešní krytiny. Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Zakázková výroba, prodej: -interiérová akvária -zahradní jezírka -skleněné korále, konponenty, výroba šperků, vánoční ozdoby. Celá ČR.

Práce: -klempířské,klempířství -pokrývačské,pokrývačství -montáž: -střešní konstrukce -střešní krytiny.

Provádíme: -montáž sadrokartonů -sádrokartonových příček, podhledů -sádrokartonových a kazetových, střešních oken Velux.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Instalatérství. Práce: -instalatérské, vodoinstalatérské, vodoinstalační, instalační, vodoinstalace, vodo.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Pronájem - plošiny MP13práce - montážní plošina RUTHMANN T245 až do 26m - montážní plošina MP13, MP19 Elektroinstalační práce Opravy - veřejné osvětlení Výškové práce s motorovou pilou (ořezy stromů)

Rekonstrukce bytu na klíč: - bytová jádra, byty - kancelářské prostory, kanceláře - sociální prostory. Montáže: - sádrokartony, stropní podhledy. Pokládka podlahovin: - koberce, lina, dlažby. Malířství, malířské práce. Obkladačské práce.

Práce, poradenství, služby: - projekční kancelář - projekty občanských, průmyslových a zemedělských staveb - inženýrská činnost - stavební dozory - projekty interierů - dodávky staveb - dodávky interiéry - montáž centrálních vysavačů, sádrokartónů, podhledů - prodej betonových střešních tašek a komínů Leier - prodej tvárnic ...

Projekce: - zpracování návrhu systému pro vytápění, větrání, ohřev TUV - vypracování autorizované projektové dokumentace - úpravy stávajícího distribučního plynovodu - olejové hospodářství - zásobní nádrže propanu.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...