Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Zednictví. Práce: - zednické, stavební práce: - provádíme hrubé stavby - stavba plotů, zdi - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - obkladačské - obklady stěn, pokládka dlažby - zateplení budovy, fasády - kamenické práce - stavba krbů, krby.

Zednické práce. Drobné stavební práce. Montáže, instalace, výměna včetně zapravení: - plastová okna - eurookna - hliníková okna.

Podlahářství. Podlahářské práce. Výroba, pokládka, renovace, restaurování: -podlahy z domácích i exotických dřevin -exklusivní podlahy -parkety, parketové podlahy. Služby: -grafické návrhy. Materiály: -průmyslové mozaiky -palubky -parkety -bordury -lišty. Vzorková prodejna: Bílanská ulice 3320 767 01 Kroměříž

Kominictví: - vložkování komínů - výstavba komínových systémů - fézování, vymetání, vyzdívání komínů - opravy nadstřešních částí komínů - kontroly komínů pro plynové spotřebiče - měření úniku CO2.

Podlahářství. Prodej, montáž, poradenství: -PVC -korek -koberce -plovoucí podlahy -obvodové lišty -MDR, HSL, PVC - lišty.

Truhlářství. - vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, kuchyně, kuchyňské linky - dveře, schodiště, zábradlí, obložení - restaurování

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Revize a zkoušky plynu v průmyslu. Kontroly plynu v průmyslu. Plynové otopy sklářských agregátu. Plynové otopy sklářských pecí a van. Revize kyslíku v průmyslu. Revize a zkoušky dusíku. Speciální plynové otopy. Revize a zkoušky plynových hořáků. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných a technických ...

Stavební firma. Rekontrukce staveb Demolice. Práce: - zednické - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody - topenářské, topenářství, instalace topení - plynařské. Montáže, opravy, revize: - plynových zařízení.

Tepelná izolace nátěrem: - na parovodech, boilerech, kotlích, tepelných výměnících, průmyslových pecích.

Interiéry na klíč. Stolařství, truhlářství.

Práce: -protlaky -řízené podvrty -vrtání - tvrdé materiály -výkopové práce -pokládka kabelů.

Profesionální obkladačské práce se všemi druhy materiálu. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, práce v interiéru i exteriéru.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.

Klempířství a oprava karoserií Izolatérství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Krejčovství. Výroba a šití: - oděvy na zakázku sériově i kusově - dámské a pánské: - pracovní pláště - bundy - halenky - sukně - kostýmy - sporovní dresy, bundy, soupravy Oprava, opravy: - oděvy. Střihová služba.

Zakázkové krejčovství, krejčová: -dámské, pánské, dětské. Šití, výroba, opravy: -oděvy, konfekce: -pláště, paleta, šaty, kostýmy, kalhoty. Střihová služba (střihové služby). Maloobchod, prodej: -dámské oděvy, textil, konfekce -látky (metráž) -galanterie (zipy, knoflíky, nitě) -ponožky, punčocháče, silonky.

Zednictví. Práce: -zednické, zedník -drobné stavební práce.

Výroba, instalace, opravy elektronických zařízení. Výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Průmyslová automatizace v oblasti odporové sváření, laserové sváření, pájení a montáže.

Provádíme pokládku podlahových krytin v bytech, soukromých domech, kancelářích a na úřadech. Jsme firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Vyměření zakázek a konzultace provádíme na místě zdarma. Rádi vám také poradíme, jak o kterou krytinu pečovat.

Maloobchod, prodej: -netkané bytové textilie -vpichované koberce -PVC krytiny -dřevěné a plovoucí podlahy. Podlahářství. Servis, instalace, montáže, pokládka: -veškeré podlahoviny.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader na klíč - obkladačské práce.