Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Geodetické práce ve výstavbě: - práce v bodových polích - vytyčovací práce - práce na pozemních komunikacích a souvisejících stavbách - výšková měření - vyhotovení technických map závodů a měst, digitální účelové mapy - 3D GNNS řízení stavebních strojů (příprava, realizace, technická podpora).

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Kuchyňské studio na míru včetně vestavěných spotřebičů. Výroba: - vestavěné skříně.

Montáže, údržba, servis: - elektrická zařízení.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace: -občanské, průmyslové stavby -veřejné osvětlení. Montáž, dodávka: -rozvaděče -hromosvody -zabezpečovací zařízení -antény satelitní, televizní Drobné práce: -zednické, zednictví, zedník -obkladačské, obklady -sádrokartonážské, sádrokartony.

- strojní obrábění přesných součástí - montáž zařízení - povrchová úprava lakováním

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

Stavební firma: -výstavba rodinných domů a staveb na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -demolice -zelená úsporám.

Práce, služby, provádění: -malířské, malby interiérů, exteriérů a výrobních hal -natěračské, nátěry oken, dveří, ocelových konstrukcí, tapetování -úklidové. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -omítky. Realizace, zateplování: -zateplení s kompletní povrchovou úpravou -staveb, fasád.

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - zednické - okapy, svody, vzduchotechnika, opláštění hal - altánky, pergoly, ploty - komíny, nádstavby RD - tepelné izolace.

Zámečnictví. Práce. -zámečnické. Výroba: -krbové nářadí, příslušenství, koše na dřevo

Tesařství: - montáž krovů - dřevostaveb - zahradní altány - garážové stání - dřevěné podlahy. Pokrývačství: - rekonstrukce, opravy střech - montáž střešních oken - likvidace starých krytin.

Návrhy, výroba, prodej, osazení: -kamenné výrobky: -pomníky -obklady. Služby: -sekání písma a jeho další úprava -lepení keramických fotografií -tryskání ozdob, reliéfů a písma do skla a kamene. Oprava, renovace: -sochy -pomníky -náhrobky -hroby. Kamenosochařství. Kamenictví-kameník. Montáž: -náhrobní doplňky.

Stavební firma, zednictví: - výstavba, rekonstrukce interiérů - rekonstrukce koupelen - obkladačské, zednické práce - suchá výstavba - malířství

Malířství a natěračství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Pokrývačství, tesařství -Montáže dřevostaveb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zednictví

Klempířství JAVA. Stavební klempířství: -žlaby, okapy -oplechování komínů -svody -parapety -odsávání.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Elektromontáže. Montáže: -plynové kotelny -revize

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zateplení RD

Stavební činnost, firma, komplexní stavební práce: -návrhy technologických celků a jejich realizace -montáž, pronájem a demontáž lešení Plettac -pronájem prostor -revitalizace, zateplování -inženýrská činnost -rekonstrukce střech, balkónů, lodžií, vchodů -zateplování -výměna oken -realizace staveb na klíč -výkopové práce a ...

Výroba: -náhrobky, pomníky -konferenční stolky. Kamenictví. Kamenosochařství.

Palivové dřevo, zednické práce.

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Výroba a prodej: -vitráže. -do olova i tiffany technikou z barevného skla a fazet -stojacích, nástěnných lamp a lustrů -šperky z barevného a spékaného skla -vánoční ozdoby, dárky. Práce. -opravy poškozených vitráží -osazení do izolačních dvojskel. Dílna: -Zlín-Jaroslavice, Anenská 40 naproti OÚ.

Malířství. Natěračství. Práce. - malířské, malby, malování - natěračské, veškeré nátěry, fasády - lakýrnické