Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nátěry - fasády - okna Malby - interiéry Tapetování

Střešní konstrukce, ocelové haly, stěnové konstrukce, zateplení bytových domů.

Návrh, montáž a servis: -zabezpečení - auto, dům, chatu, firmu, fotovoltaickou elektrárnu (FVE), větší objekty -přístupové systémy -el. požádní signalizace -kamerové systémy -TV a SAT příjem -internet.

Dřevovýroba a stavební činnost. Výroba, prodej: - řezivo - vazby na zakázky - sušení. Výkup: - kulatina - dřevní hmoty. Bourací práce. Zemní práce.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.

Výroba, montáž: - frézované smrkové dřevo do průměru - zahradní dřevostavby, chaty, zahradní domky, domky na nářadí - altány, kůlny, psí boudy, stoly, lavice - ploty, pergoly, palisády, obklady, altánky, pískoviště, dlažby, stoly - kůly pro sady a vinice - dřevěné dlažby - oplocení. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Tesařství. Práce: -tesařské. Střechy. Výroba pergol a altánků.

Tesařství. Výroba dřevostaveb vč. prvků pro montované stavby.

Montáž, servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektrická požární signalizace - kamerové systémy - ozvučovací systémy - přístupové systémy - telefonní ústředny - domácí telefony a videotelefony

Kompletní realizace střech, dřevostaveb a altánů.

Revize a zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody.

JaNex Neradil Jaromír Valašské Meziříčí Restaurace: Restaurace Bavorský dvůr - provozní doba Po–So 10.00–23.00, Ne 10.00–21.00 - stravování, denní menu teplá jídla po celý den (Po–So 10.00–20.00, Ne 10.00–14.00) - možnost pořádání společenských, podnikových a rodinných akcí v našem loveckém salónku (kapacita ...

Kamenictví, kamenické práce. Obklady, dlažby, drobné zednické práce.

Tváření a zpracování plechů na CNC strojích: - CNC řezání laserem - CNC vysekávání - CNC ohraňování Dělení materiálu. Svařování. Výroba a montáž: - kovové podhledy - trapézové plechy. Výroba, montáž: - integrované stropy - kovové příčky - kovové dveře - kovové protipožární dveře - oběhové jednotky - čisté zóny a ...

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Výroba: -obrázky - fotografika.

Zakázková výroba, montáž: - dřevovýroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů - obývací stěny - dětské pokoje a ložnice - vestavěné skříně s posuvnými a skládacími dveřmi - odkládací předsíňové sestavy - vybavení interiérů (restaurace, zubní ordinace, prodejny, kanceláře) - schody, zábradlí, soustružení (schodiště) - podlahy ...

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčování vlastnických hranic - polohopisné a výškopisné plány - zaměřování staveb - zaměření inženýrských sítí.

Činnost, služby: -geologie -hydrogeologie -hydrogeologické posudky -ekologické audity -analýzy rizika -průzkumy znečištění a sanace: -podzemní vody -horninové prostředí -ochranná pásma vodních zdrojů -čištění a regenerace studní. Hydrogeologická služba.

Stavební činnost, komplexní stavební práce: - výstavba rodinných domů, domků - rekonstrukce rodinných domů, domků - stavba rodinných domů na klíč - zemní práce, výkopové práce strojem UNC - zpevněné plochy - zateplování domů - zeteplování fasád, zateplovací práce - opravy fasád - interiéry na míru - zakládání staveb - ...

Montáž sádrokartonů. Izolace podkroví. Termatexové podhledy. Fasádní práce. Zednické práce. Plovoucí podlahy. V okolí Rožnova pod Radhoštěm a na celé Moravě. Pracujeme levně, rychle a kvalitně!

Pokrývačské práce. Rekonstrukce, opravy a nátěry střech.

Geodetické práce všeho druhu: - tvorba geometrických plánů - vytyčování hranic - zakládání staveb - měření skutečných provedení inženýrských sítí - tvorba mapových podkladů pro projektanty