Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Renovace koupelnových van, sprchových koutů a umyvadel nástřikem.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Montáže, elektromontáže, elelktroinstalace: -rozvodny NN a VN -elektrické topení. -průmyslové -dodávky a montáže EPS Montáže: -kabelových tras, kabelové trasy Dodávky a montáž: -rozvaděčů -EPS. Montáž: -rozváděčů jalového výkonu -elektroinstalace technologických celků -motorické a světelné elektroinstalace ve včech ...

Krejčovství. Zakázková výroba, šití, oprava: -kožené i kožešinové oděvy.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - nábytek. Půjčovna elektronářadí.

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Stavební firma. Práce: -zednické práce na klíč -montáže sádrokartonů -rekonstrukce staveb, bytová jádra.

Stavba, práce, řemeslo, poradenství: -stavba nových domu a budov -provedení práce pro odstranění vlhkosti - hydroizolace rovných střech -rekonstrukce bytových jader a bytů -revitalizace panelových domů.

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Dodávka a montáže: -čističky vzduchu. Odstraňují: -prach, tabákový kouř, květní pyl, bakterie, viry. Servis, opravy: -chlazení, chladící zařízení -klimatizace -tepelná čerpadla.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Zastoupení rakouské firmy Mould & Matic Solutions GmbH v ČR. Nástrojářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nástroje -vstřikovací a tvarovací formy pro plasty -automatizačních zařízení. Generální opravy: -forem, strojů a zařízení.

Truhlářství, podlahářství.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Činnost: -projekce, projektování: -stavby, pozemních staveb -inženýrské sítě -komunikace -geodetická: -digitální měření -digitální mapy obcí a závodů -tématické mapy -zpracování územních plánů, urbanismus -poradenství a konzultace. Reprografické pracoviště: -velkoformátové scanování -digitalizace archivů.

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Strojírenská výroba, kovovýroba: -řezné ocelové nástroje. Frézy: -ocelové, kuželové, tvarové, kotoučové, rychlořezné frézy Vrtáky: -ocelové. Tepelného zpracování kovů: -vakuová kalírna ocelí.