Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
INteriér CEntrum: - návrhy interiérů – projekty, vizualizace - kompletní dodávky interiérů - prodej interiérových dveří - prodej plovoucích podlah a lina - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytového jádra a koupelen.

Elektromontáže. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Elektromontáže: - elektroinstalace, domovní, průmyslové - montáž svítidel -prodej elektroinstalačního materiálu -hromosvody -revize -opravy a údržba el. zařízení -TV a PC rozvody -elektronický zabezpečovací systém -inteligentní elektroinstalace.

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Stavební firma. Klempířské a pokrývačské práce. Sádrokartonářské práce. Opravy: - ploché střechy. Hydroizolační nátěry. Zateplování střech.

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Provádíme zateplování fasád, rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupel, sádrokartony, elektroinstalační práce, malířské práce, pokládka dlažeb.

Nabízíme telekomunikační technologie a dodávky a montáž slaboproudých a síťových aplikací

Služby, poradenství: -penzijní připojištění nové nebo převod z jiného fondu -pojištění: -úvěrové, vkladové, pojištění dětí, stipendijní, svatební, investiční -životní, zdravotní -denní odškodné při pobytu v nemocnici -odškodnění pracovní neschopnosti -finanční plány rodin a jednotlivců. Práce: -malování: -na sklo, ...

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Prodej: - tepelných čerpadel WIREMAN - tepelných čerpadel PZP. Služby: - elektromotáže. - aplikační elektronika.

Vyhotovení: -geometrické plány: -pro reálné dělení pozemků -pro zaměření staveb ke kolaudaci -pro vyznačení věcného břemene a jiné geodetické práce. Služby: -práce v katastrálních územích, které patří pod katastrální pracoviště Kroměříž a Holešov

Stolařství: - schodiště, schody, celodřevěné, kombinované, modulové - interiérové dveře - kuchyně - nábytek - podlahy.

Instalatérství. Topenářství. Plynařství. Práce: -VODOinstalatérské -TOPO, topenářské -PLYNařské. Montáže, opravy, servis, revize: - domovní plynovody a plynové spotřebiče Dodávka, montáže: -kotle a krby na pevná paliva -kotle a krby na peletky

Stavební práce: - fasády - zateplení rodinných a bytových domů - pokrývačské a klempířské práce. - tesařské práce - sádrovápenné omítky.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Kamenictví, kamenosochařství. Práce: -kamenické.

Prodej, montáž, pokládka, poradenství: -PODLAHY, podlahářství: -laminátové plovoucí, dřevěné plovoucí -korkové krytiny -PVC krytiny -přírodní linoleum -koberce -doplňky k podlahám: -lišty, rozety, lepidla, tmely -INTERIÉRY -kancelářské židle -dveře, dveří: -vchodové, bezpečnostní, protipožární, ...

Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Práce: -zateplování fasády -montáže sádrokartonu -minerální podhledy -pokládka plovoucích podlah a podlahové krytiny -rekonstrukce interiéru -vodo-topo-plyn -úklidové práce (domy, kanceláře).