Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud Práce: -instalatérské -topenářské -vduchotechnika a chlazení -stavební a inženýrská činnost -projektování, projekce -montáž měřidel.

Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Výroba: - nábytek Pronájem nemovitostí ve vlastním areálu: - sklady - kanceláře - výrobní prostory.

Návrhy, realizace: -interiéry. Zakázková výroba: -nábytek na míru: -bytový, kancelářský, školní, kuchyně -vestavěné skříně.

Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...

Výroba: -ocelových konstrukcí -jeřábových drah -ocelových hal včetně opláštění -zámečnických a kovářských výrobků -polotovarů pro kovářskou výrobu -klempířské práce -zajištění výkresových dokumentací k uvedeným činnostem.

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Dceřinná společnost belgické společnosti MEISTER Coordination center. Kovoobrábění.Obrábění kovů. Kovovýroba: -přesné rotační díly na CNC obráběcích strojích - pro automobilový a letecký průmysl.

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Revize, správa a databáze revidovaných: -elektrických zařízení. Projektování: -elektroinstalace -měření a regulace.

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Návrhy, výroba, realizace: -kuchyňské linky, kuchyně -interiérový nábytek, interiéry.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Stavební práce: -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů -zateplování fasády - tepelná izolace.

Práce, projekty, montáže, revize: -hromosvody. Hromosvodový materiál: -pozinkovaná ocel - FeZn -měděné prvky - Cu -hlinikové a nerezové slitiny. Výškové mytí oken.

Práce: - tesařské - klempířské - drobné stavební - sádrokartonářské.

Práce, služby: - restaurátorské, restaurátorství: - opravy, restaurování nábytku a budov.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Plynoservis. Práce, montáž, revize: - plynařské - plyn.

Práce: - sádrokartonářské.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Výroba, pokládka, montáže: -podlahy z masivu. Práce: -podlahářské, podlahářství -renovace, broušení, lakování - podlahy a parkety.

Práce: -obkladačské. Montáže: -obklady -dlažby. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Revize, projektování, projekce: -elektrické zařízení. Školení elektrotechniků.