Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Tesařské prácevýroba - pergoly - sloupové konstrukce - sruby Kamenické práce Tepelné izolace Výroba - obklady - dlažby - palubky Výstavba - opěrné zdi a pilíře

Tesařské práce - dřevostavbystavba a výroba - atlány - pergoly - dřevěné chaty a chalupy Montáž a demontáž - trubkové lešení Montáž - sádrokartony Montáž - obklady

Realitní činnost Zámečnictví

Práce: -zateplování budov -půdní vestavby -rekonstrukce budov -koupelny na klíč. Montáž, pokládka: -sadrokartony -plovoucí podlahy.

Výroba - mříže Zámečnictví - brány Zámečnictví - věšáky Zámečnictví - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví - ploty - brány - mříže - zábradlí - schodiště - krbové příslušenství - svícny - věšáky - kliky - kování - doplňky pro ...

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

Stavební firma, stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -bytových jader, bytová jádra -zateplení staveb, budov, fasády -izolace proti vodě -sádrokartony, podhledy. Veškeré stavební práce: -rekonstrukce: ...

Práce: - malířské - natěračské.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Osvětlení - kulturní akce - zábavy - večírky Elektroinstalační práce Ozvučení - kulturní akce - zábavy - večírky, ...

Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba, návrhy: -interiérový nábytek z masivu: -ložnice, kuchyně -zahradní nábytek -dřevěná schodiště -dveře.

Truhlářství, podlahářství.

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.04.2015 do 01.05.2025 Zámečnické práce, kovovýroba: - výroba plotů, bran, branek, vrat, zábradlí - sváření. - cnc obrábění.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2015 do 31.12.2030 Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružnické, soustružení - Su 40 -frézařské Výroba: -pila na kámen -stroje, zařízení, nástroje: -prototypy na zakázku.

Renovace: - koupelny Vodoinstalační práce.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Izolatérské práce: - zateplení budovy. Klempířské práce, klempířství. Rekonstrukce, opravy, hydroizolace, tepelné izolace: - střechy komplet.

přerušení: od: 1.10.2013. Montáže zabezpečovací techniky. Elektromontáže.

Prodej, pokládka - kamenné koberce.

Přerušení provozování živnosti do 29.10.2030. Vyšívání. Práce: -truhlářské -podlahářské.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...