VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení -frézování -vrtání -CNC obrábění -protahování a obrážení drážek na pero -broušení Výroba, prodej: -brousící stroje na lyže -náhradní díly na motocykly -rozety na moto -náhradní díly na zemědělské stroje a multicary.

Kamenictví. Zpracování kamene. Výroba a montáž pomníků. Sekání písma a opravy stávajícího.

Stavební firma. Domovní elektroinstalace. Stavební opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz suti.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Práce: -truhlářské, truhlářství -strolářské, stolářství.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Výškové práce horolezeckou technikou: - průmyslové mytí - nátěry - sanace fasád - kácení stromů - montáže na nedostupných místech ve výškách.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

Kamenictví, kameník: - zpracování přírodního kamene - výroba kamenných pomníkových dílů - výroba kamenných stavebních dílů - výroba gravírovaných ornamentů - prodej stavební chemie AKEMI.

Činnost: - montáže moderních oken (bezrámové systémy, HS portály...) - stavební činnost - development Pronájem, půjčovna: - mini jeřáb UNIC URW-095 - přísavky na sklo MRTA6 - pronájem lešení

Zakázková kovovýroba: - frézování - soustružení - lisování - broušení - obrábění -CNC obrábění

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -inženýrské sítě - bytových jader, bytová jádra - koupelen, koupelny - sádrokartony, podhledy - zateplování, zateplení.

Firma Klempířství Michal Bránecký se sídlem v okrese Kroměříž se zabývá kompletními pokrývačskými, klempířskými a tesařskými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme také dodávku materiálů střešních krytin Bramac, Tondach, KM Beta, atd., montáž okapových systémů a střešních oken f.Velux. Samozřejmostí je také zpracování cennové nabídky. Působíme ...

Dodavatel fotovoltaiky pro domácnosti i pro firmy.

Montáže suchých staveb. Rekonstrukce: - bytové interiéry. Dokončovací stavební prace. Výroba - speciální dřevěné konstrukce. Obklady, dlažby, plovoucí podlahy. Zprostředkování. Sídlo: - Zlín, Vavrečkova 5262.

Stolařství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - bytový nábytek - vestavěné skříně - dveře.

Jeřábnické práce: -práce autojeřáby typu AD 160, ATC20 do maximální hmotnosti břemene 27 tun.Max. dosah 25m Služby: -přeprava podvalníkem s nájezdy -manipulace -překládka, nakládka, vykládka Zlínský kraj. Parking: - Objízdná - Barum, 76502 Otrokovice.

Stavební a zemní práce Pavel Pavlištík provádí stavební práce - výkopové práce, zemní práce základy, základové desky, hrubá stavba, fasády, omítky, střechy, tesařské práce, pokrývačské práce, klempířské práce, hromosvody, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sádrokartonářské práce, malování, ...

Podlahářství, pokládka: -plovoucí laminátové, dřevěné, korkové, vinylové podlahy. Služby: -lepení, pokládka, prodej: -koberce -PVC

Realizace: - luxusní dekorativní stěrky a podlahy. Prodej: - doplňkového materiálu k podlahám a stěnám. Míchací centrum.