VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nábytek: - atypický - ze vzácných dřevin - zakázkový a stylový. Restaurování starožitností a nábytku. Výroba a montáž: - dveře - schody - reprobedny a reprosoustavy - výroba parapetů z masivu - parapety. Zakázková výroba: - ozvučnic pro Hi-Fi studia a poslechová studia

Provádíme: - mikropiloty štětovnicové stěny-štětovnice piloty vrtané i CFA, hlavice, beranění laserem tenkostěnné těsnicí stěny, sanace sesuvů a hrází, konsolidační štěrkopískové piloty - zakládání staveb, včetně IG průzkumu a zpracování projektu.

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Bohumila Hýžová se zaměřuje na hlídání dětí a šití oděvů a divadelních kostýmů.

Realizace nové střechy. Rekonstrukce střech. Výroba pergol, přístřešků a altánků. Klempířské, tesařské, pokrývačské práce. Izolatérské práce. Zednické práce. Působnost v oblasti města Uherský Brod a Uherského Hradiště a okolí.

Služby: - rekonstrukce - realizace střech a okapových systémů - výroba a montáž okenních parapet - oplechování atik - nátěry střech - fatrafol - pergoly - montáž sadrokartonu. V zimních měsících nabízím službu - hodinový manžel.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Elektroinstalace. Revize elektro. Havarijní služba. Domácí telefony. Osvětlení.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Kovovýroba: -strojírenská kusová na zakázku. Práce: - na konvenčních a CNC strojích včetně povrchových úprav: - soustružnické, soustružení kovů - frézařské, frézování oceli - brusičské, broušení železa. - obraběčské, obrábění. - montážní práce sestavy a podsestavy.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektování elektroinstalací.

Výroba: -ocelové konstrukce hal -ocelové technologické konstrukce -ocelové stavební konstrukce -zámečnická výroba oken, dveří, vrat, světlíků. Montáže: -opláštění ocelových konstrukcí včetně střech -výrobních zařízení a výrobních linek.

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

CNC obrábění Obrábění na dlouhotočných automatech, na šestivřetenových automatech. Válcování závitů. Broušení na bezhrotých bruskách.

Montáž, opravy, revize, údržba: -elektroinstalace -elektromontáže -elektrická zařízení -elektrické topení -podlahové vytápění -regulace topení -hromosvody.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Práce: - třískové obrábění na klasických i CNC strojích - všechny materiály, převážně slitiny hliníku. Výroba a konstrukce: - formy - převážně forem pro odlévání metodou vytavitelného modelu.