VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stolařství, stolařské práce: - zakázková výroba: - okna, oken - dveře, dveří - schodiště, schody - podlahy - nábytek.

Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Systém generálních klíčů. Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek. Bezpečnostní kamerové systémy.

Výrobce dřevoobráběcích strojů, Výroba a prodej strojů pro dřevařské provozy: - stacionární hydraulické ruky - nakládací jeřáby Premium - stacionární kapovací pily - odkorňovače - frézovací, s plovoucím rotorem - měřící zařízení dřevní hmoty. Zajišťujeme i následný servis námi dodaných strojů. Divize kovoobrábění. CNC obrábění - ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Přesné obrábění hliníkových součástí v oblasti Automotive i pro letecký průmysl. Výroba: - duralové extruze a odlitky pro automobilový, letecký průmysl - přesné obrábění kovových součástí - návrh, konstrukci a výrobu speciálních upínačů a svěráků pro CNC obráběcí centra.

Navrhování a realizace: - průmyslové lité podlahy. Posuzování, odborná a konzultační činnost. Kompletní dodávka: - průmyslové podlahy včetně betonáže. Kompletní sanace průmyslových podlah. Zajištění servisních prohlídek průmyslových podlah, včetně návrhu údržby. Epoxidové materiály pro vlastní zpracování řady Epotec, tmely na ...

Kontejnerová doprava: - kontejnery 3-8 m3, 4 m3, 11 m3 - vhodné pro odvoz stavební suti, zeminy, stavebního materiálu, velkoobjemového odpadu - chodníkové kontejnery o šířce 1m. Přeprava stavebního materiálu vozem AVIA a Mercedes Benz s hydraulickou rukou až do 11t. Zemní práce: UNC - univerzální čelní nakladač LOCUST 752 - terénní ...

Truhlářství, podlahářství. Provozovna: - Zlín - Prštné, Náves 72.

Kovoobrábění, CNC obrábění kovů: - obrábění rotačních dílců na CNC strojích. Kovovýroba, výroba: - nerezové šroubení pro hydraulické a vzduchové rozvody. Kontrola jakosti: - digitální měřidla firmy MITUTOYO.

Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště - hlavní činností je laserové čištění a řezání vodním paprskem, dále kovoobráběcí služby, CNC ohraňování - ohýbání plechů a svařování metodou MIG, TIG. V oblasti kovovýroby se zaměřujeme hlavně na nerezové konstrukce a drobné zámečnické výrobky. Výrobky jsme schopni ...

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -montáže a revize el. zařízení a romosvodů tř. A, B -výškové práce bez lešení -prodej elektorinstalačního materiálu.

Vo, Mo, prodej - 739001633: -elektroinstalační materiál -osvětlovací tělesa -komponenty hromosvodů. Elektromontážní, elektroinstalační práce: -silnoproudé, slaboproudé elektroinstalace -revize elektroinstalace a hromosvodů.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.

Rizikové práce nejen ve výškách: - nátěry podbití, okapů, konstrukcí atd. - mytí oken, fasád, střech, dlažby atd. - instalace zábran a opravy děr po ptactvu - wapování - mytí- čištění všech povrchů - demolice menších rozměrů - opravy na RD, BD, PD. - Kácení, ořez a střih stromů - čištění studní.

Malířské a natěračské práce ve Zlíně a okolí. - výmalba domu, bytu, kanceláře - malování průmyslových hal, nebytových objektů - nátěry fasády, střech, okapů - nátěry podlah, radiátorů. Příprava povrchů pro malbu nebo nátěr.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství. Montáž, oprava, rekonstrukce: -střechy. Prodej: -střešní krytina -KM BETA, BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT.

Jádrové vrtání. Bezprašné řezání, vrtání a broušení pomocí diamantové techniky. Řezání stenovou pilou Sídlo firmy: - Ovčí hájek 2163/24, Stodůlky, 158 00 Praha 5.

Pokládka: - venkovní dlažba - zámková, kamenná, betonová dlažba, ploché dlažby, žulové kostky, obklady, pískovce, formátované desky, obruby, palisády, rekonstrukce bytů. Realizace: - zahradní architektura - kamenné zídky - komunikace - chodníky - přístupové, příjezdové cesty.

Prodej, montáže, servis, projekce: - chladící a mrazící boxy včetně technologie na ekologicky nezávadná chladiva pro masny, potraviny, restaurace, obchody - klimatizace do kanceláří, bytů, prodejen, potravinářských provozů. - tepelná čerpadla, klimatizace - chlazení vody.

Velkoobchodní sklad, prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže, elektroinstalace: -silnoproud, slaboproud. Revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Montáže: -osvětlení -bazénové technologie -regulace ohřevu a filtrace.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Kontrola a čištění komínů, frezování dehtu, revize spalinových cest při kolaudaci nebo výměně spotřebiče.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...