VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Maloobchod, prodej: - laky, lazury, mořidla, vosky, oleje - tmely polyuretanové, akrylátové - fasádní, interiérové, dekorativní barvy, laky. Práce: - malířské, malby, malování - míchání: - barev syntetických, vodou ředitelných, lazury, fasády a primalexy - barevných odstínů barev, laků a omítek na počkání. Poradenský servis.

Společnost pana Josefa Václavíka se zabývá malířskými a natěračskými pracemi. Práce: - malířské, malíř - natěračské, natěrač. Garantuje především profesionalitu a kvalitu odvedených prací. Sídlo společnosti naleznete na adrese Hovězí 420.

Geodetická kancelář TRIgas Rožnov pod Radhoštěm provádí komplexní zeměměřické práce v oboru geodézie. Geometrické plány: - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie. Zeměměřická kancelář působí ve městě Rožnov pod Radhoštěm a okolí do 15 km. Stálým zákazníkům při druhé a další zakázce poskytujeme slevu min. 10 %. Geodetické ...

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Odborná pokládka podlah a koberců. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti pokládky podlah. Dodáváme vinylové podlahy, laminátové podlahy, PVC podlahy i dřevěné podlahy. Mezi naše další specializace patří zajištění kobercových podlah, epoxidových podlah, marmolea a obklady a polepy stěn.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Montáž vodovodů a odpadů. Podlahové topení. Montáž, instalace, servis plynových, kondenzačních kotlů. Kaskádové kotelny. Dodávka topenářského a vodoinstalačního materálu.

Revizní technik elektro: E1A pro zařízení bez omezení napětí v prostorách bez nebezpečí výbuchu a hromosvody E1B pro zařízení bez omezení napětí v prostorách s nebezpečím výbuchu a hromosvody Autorizovaný technik kategorie TT00 - Technologická zařízení staveb

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Společnost GORDE hydraulic s.r.o. provádí zemní a výkopové práce. Činnost: - odvoz zeminy - výkop stavební jámy až k základové spáře suterénu - vyrovnání půdy na pozemku - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Sídlíme na adrese Prostřední Bečva 540, okres Vsetín.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Malířství, natěračství, lakýrnictví. Práce: -malířské, malby: -byty, kanceláře, sklady -lakýrnické, lakýrník, lakování -nátěračské, nátěry: -okna, dveře -střechy, ploty, zábradlí -fasády - hladké, hrubé -nástřikové tapety JAEGER TOLLENS: -dekorativní úpravy stěn -úprava dveří interiéru -fládrování: -renovace ...

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Zámečnictví a kovovýroba. Ocelové haly včetně opláštění. Ocelové konstrukce - schodiště, mosty a lávky, billboardy, zastřešení.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.