VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Čalounění křesel, židlí, sedacích souprav.

Kamnářství, kominictví. Prodej - servis: - krby - kachlová kamna - sporáky - venkovní kuchyně - komíny - frézování komínů - sanace komínů - čištění komínů - vystavení zprávy.

Provádíme veškeré čalounické práce, zakázkové i sériové čalounění. Specializujeme se na židle, křesla, sedací soupravy, sofa, starožitný nábytek - restaurování včetně stolařských prací. Výroba na míru: sedací soupravy, křesla, matrace, plachty a taburety. Nabízíme autočalounictví - autosedáky, výplně dveří, autoveteráni.

Klempířské a pokrývačské práce v regionu Moravy. Montáž střešních oken. Tesařské práce.

Práce: -revize, revizní -elektromontáže, elektroinstalace -slaboproud -silnoproud -revize: -elektrická zařízení i nářadí -hromosvody -měřicí a regulační technika -montáže, instalace: -zabezpečovací a monitorovací technika -GPS -ozvučení -NONSTOP servis při haváriích.

Výroba, strojní vyšívání: - reklamních textilních doplňků s výšivkou, praporů, nášivek a reklamních předmětů. Reklama : - reklamní a dárkové předměty - grafické práce.

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.

Stavební firma, výstavba, stavební práce, rekonstrukce, montáž: -montáž sádrokartonů - dělící příčky, protipožární konstrukce, zavěšené podhledy, předstěny, podkroví -sádrokartonové konstrukce - impregnované, protipožární, bezpečnostní RIGIPS -půdní vestavby -zateplení fasád -stavební práce, modernizace - bytová jádra -montáž ...

Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace vody - topenářství, instalace topení. - plyn.

Zámečnictví. Výroba bezpilotních letadel Výroba koloběžek, drone, UAV. Grafické práce.

Služby v oblasti slaboproudu: - zabezpečení budov a majetku. Elektroinstalace pro váš dům. Instalace, montáže: - zabezpečovací a kamerové systémy - přístupové systémy do budov - videotelefony - PC a sítě.

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.

Elektromontáže - průmyslové elektroinstalace rodinných domů, kanceláří. Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis vybavení velkokuchyní. Gastro vybavení - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBA HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Prodej profesionální uklidové chemie Autotech do gastro provozoven.

Šití, výroba krojů. Půjčovna valašských krojů. Údržba, praní, žehlení, opravy. Výroba, prodej panenek ve vlašských krojích.

Stavební a dokončovací práce. Vyzdívky příček aj. Zámková dlažba, opěrné zdi. Výkopové práce.

Lité betonové podlahy. Anhydritové a cementové samonivelační potěry. Realizujeme podlahy pro rodinné domy, bytové a administrativní budovy.

Pokojový malíř. Služby: - malby interiérů - luxusní malby - nátěry dřeva, kovů - obnova barvy u fasády.

Společnost THERMATIC se zaměřuje na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob - stabilních. Klientelu má především v lokalitě Zlín, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov. Cena se nenavyšuje delší trasou. Revize a kontroly plynových a tlakových zařízení jsou dle zákona povinné, nevystavujte se nebezpečí ...

Výroba, montáž podskupin pro automobilový průmysl: -tlakové omývače světlometů osobních automobilů -držáky uhlíků pro malé elektromotory v automobilech (pro střešní okna, el.zavírání oken, nastavování sedadel -zadní plastové stěrače pro osobní automobily -elektromontáže, elektromontážní práce -osazování desek plošných ...

Tesařské práce. Dřevostavby. Rekonstrukce domů. Monfáž: - altány - přístřešky - zahradní domky.

Rekonstrukce koupelny, bytového jádra. Sádrokartonářské práce. Obkladačské a zednické práce. Vodo topo plyn instalace. Půjčovna stavebního nářadí.

Lakýrnické a natěračské práce.

Výroba - vybavení skladů - regálové systémy - regály - policové archivy. Montáž, výroba - lehké ocelové kostrukce. Zámečnické práce - kovovýroba.

Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -reklamní poutače -výrobky z nerez oceli