VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
MiSta stavební společnost s.r.o. je firma s působností v regionu Zlínský kraj a Brno. Zaměřuje se na novostavby i rekonstrukce domů, restaurátorství se zaměřením na historické stavby. Novostavby rodinných domů a bytová výstavba patří mezi, stěžejní činnosti naší firmy. Ve větší míře však provádíme přestavby rodinných domů, historických staveb a ...

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Pneuservis. Výměny i opravy pneumatik pro osobní i nákladní dopravu. Zemní práce. Úpravy terénu a dlaší výkopové práce.

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Provádíme: -vodoinstalace -topenářství -montáž a opravy plynových zařízení. Zajišťování dodávek a revizí: -plynoinstalací -autorizovaný, certifikovaný servis kotlů JUNKERS, Viessmann, Immergas, Viadrus.

Zakázková kovovýroba. Frézování a soustružení na CNC strojích. Práce na laserovém řezacím stroji . Sváření TIG, MIG, CO2.

Stavební práce: - roubené dřevostavby - rámové konstrukce - zděné stavby. Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště.

Dodavatel staveb. Stavební firma, práce. Realizace, rekonstrukce: -bytová jádra od A do Z -kompletní rekonstrukce koupelen -stavby, novostavby, rodinné domy -půdní vestavby, podkroví -interiéry - byty, kanceláře -podhledy, sádrokartony -kuchyně, kuchyňské linky včetně spotřebičů. Certifikovaný dodavatel sádrokartonových ...

Práce: -kominické: -vložkování komínů -revize a kolaudace -poradenství -měření úniku spalin -montáže komínových systémů a frézování -pokrývačské a klempířské práce.

Obchodně strojírenská společnost. Práce, kovoobrábění: -obrábění kovů -opracování odlitků -soustružení, frézování na CNC strojích -opracování skříní. Výroba: - třída 2.května 76361 Napajedla.

Rekonstrukce: - střechy, střešní pláště - balkony. Klempířské práce na různých objektech.

Kompletní rekonstrukce: -bytová jádra -byty a nebytové prostory. Práce: -zednické -obkladačské. Instalace: -elektro a vodoinstalace.

Firma HD GEO, s.r.o. se specializuje na provádění zeměměřičských prací. Mezi naše služby patří tvorba geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, polohopisů i pasportizace budov. Naši kancelář najdete ve Slavičíně na ulici Osvobození. Zeměměřická činnost, služby: - geodetické práce pro katastr nemovitostí geometrické plány, vytyčování, ...

Předností naší společnosti je profesionalita a více jak dvacetipětiletá zkušenost na trhu. Postaráme se o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky v oblasti prodeje a dopravy kameniva, případně zemních prací. Nabízíme samostatnou dopravu nebo dopravu včetně kameniva. Díky našemu všestranému vozovému parku provádíme navážky ...

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Izolace: - hydroizolace rovných střech - izolace spodních staveb, proti radonu a ropným látkám. Drobné stavební práce: - opravy balkónů. Tesařské práce, dřevostavby: - terasy.

Firma Kovárna - Bystřice s.r.o. se sídlem v Blazicích a provozovnou v Bořenovicích u Holešova se zabývá zámečnickou zakázkovou i sériovou výrobou. Svým zákazníkům nabízíme svařování (železo, nerez, hliník), výrobu stavebních zámečnických prvků (včetně umělecky kovářského zpracování), pálení plechů na CNC plazmě do síly 30mm, tlakové tryskání ...

Práce: -podlahářství, podlahářské: -montáže, prodej plovoucí podlahy -lepení PVC, korek, mozaiky, parkety -renovace parket -prodej a pokládka koberců, koberce -lepení stropních kazet, kazety. Autodoprava, doprava.

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Práce: -obkladačské - obklady, dlažby -přestaveb bytových jader -zateplení fasád včetně dodávek materiálu. Pronájem rámového fasádního lešení.