VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Strojírenská společnost. Vývoj, výroba přesných dílů na CNC strojích. CNC obrábění. Elektroerozivní obrábění. Gravírování do kovů. 3D tisk na zakázku.

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Autodoprava. Odpadové hospodářství - odvoz a uložení odpadů. Stavební práce a demolice.

Rodinná firma R styl se sídlem ve Valašském Meziříčí se zaměřuje na textilní výrobu, ve které klade důraz na kvalitu české ruční práce. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám ušijeme vše od dětského, dámského i pánského textilu včetně kvalitních pracovních oděvů a atypických výrobků. Také vám zajistíme textilní pohotovost nebo-li opravu ...

Firma Rostislav Kotrla se sídlem ve Vsetíně se zabývá zateplením rodinných a bytových domů a také komerčních budov. Při své práci využíváme stříkanou PUR izolaci a foukanou celulózovou izolaci. Současně zajišťujeme také zateplování a izolaci vnitřních i vnějších konstrukcí, střech a krovů, půd, obvodových stěn a příček, stropů a podlah a ...

Zednické práce: - obklady a dlažby - vnitřní a venkovní. - zámková dlažba - zateplení fasády.

Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví Klempířství a oprava karoserií

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Výroba, šití: - dětské legíny, trička, šaty, mikiny - soupravy pro kluky a holky - čepice, čelenky.

Zděné rodinné domy na klíč. Dřevostavby Rekonstrukce domů, bytů. Základové desky. Fasády. Lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Společnost ELMIS CZ, s.r.o. nabízí kompletní elektroinstalační práce a dodávky silnoproudu i slaboproudu. Zaměřujeme se na realizace elektroinstalací převážně pro obchodní centra, výrobní haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme také servisní práce v oboru elektro, záruční i pozáruční servis a zajišťujeme i revize. Dále se zabýváme výrobou a ...

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -skříně -koupelny -stoly -postele

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Malířské a natěračské služby. Malování bytů, domů i komerčních objektů a nebytových prostor. Působnost v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.

Stavební firma LARS M+K s.r.o. zajišťuje veškeré stavební práce a nabízí svým zákazníkům kvalitní práci za rozumnou cenu. Stavba, stavební činnost, rekonstrukce, oprava: - stavba na klíč (kompletní dodávka všech stavebních prací) - stavby rodinných domů - rekonstrukce a opravy objektů - přestavba a půdní vestavba - ...

Elektroinstalační práce. Plynoinstalace. Topenářské práce Vodoinstalace.

Malířství, natěračství: - malování - vysokotlaké stříkaní bytových i nebytových prostor - nátěry fasád a střech - stěrkování, tmelení - drobné zednické opravy.

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Zámečnictví, nástrojářství. Vývo­j, kon­strukce, kom­plexní výroba: - pro­duk­ty a kom­po­nen­ty z oce­li, nerezu a hliníku. K hlavním pro­duk­tům patří výro­ba a mon­táž desig­nového kry­tování strojů.