VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prodej, oplétání, výroba: -demižon, demižony, demižóny, demižónů, demižonů, demižon Prodej: -korkové zátky, špunty -korkových zátek, špuntů.

Geodetická kancelář: -veškeré geodetické práce -geometrické plány: -rozdělení pozemků -vyznačení budov, věcných břemen -vytyčování hranic pozemků -inženýrská geodézie -zaměření a zhotovení tématicé mapy

Pronájem lešení - k dispozici 2500m/2 systémového lešení UNI - MJ 70. Montáž, demontáž lešení. Zateplování fasád. Injektované kotvení.

Elektromontáže pro rodinné domy: - silnoproudé elektroinstalace - inteligentní elektroinstalace - hromosvody.

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Služby: - kameník, kamenictví - zhotovení nových pomníků - zhotovení nových krycích desek z přírodního kamene - oprava nebo likvidace pomníku - sekání písma - zlacení nápisů, stříbření a stínování nápisů - pomníkové doplňky.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavební firma, práce: -izolační a zateplovací systémy - sádrokartonové konstrukce a vnitřní omítky -sádrokartonové -rekonstrukce -zateplení -fasády -omítky -kamenové obklady -sanace vlhkého zdiva -tapety. Prodej, dovoz: - stavebního materiálu. do 30 km.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Průmyslové podlahy Ševčík. Specializujeme se na lité průmyslové podlahy. Nabízíme provedení průmyslových podlah na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic.

Kominické služby včetně frézování a vložkování komínů. Kominík. Revizní technik spalinových cest. Stavby krbů. Instalace krbových vložek.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Vnitřní a strojní omítky: - jednovrstvé, štukové, sádrové.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: -forem (formy) a tvářecích přípravků za použití CNC strojů dle podkladů zákazníka -technologické zpracování.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Práce. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinstalace -elektrikář. Oprava, rekonstrukce: -silnoproudé, slaboproudé rozvody: -novostavby, provozovny, výrobní haly.

Montáž, rekonstrukce: - střechy - krovy - okapy - rýny. Práce: - tesařské: - montáž vaznicových sestav - pokrývačské: - krytí všemi druhy krytin - klempířské: - měď, pozink, titanzinek, plastový systém. Služby: - zajištění a dodávka materiálu: - šindele a lepenky BRAMAC, TONDACH, KM BETA. Montáž: - ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - postele z masivu - zahradní domky.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře, schodiště. Tesařství. Výroba tesařských konstrukcí - vazby rodinných domů, altánů, přístřešků.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře - schodiště - bytový nábytek.

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce.

Truhlářské práce. Výroba: - nábytku - ložnice, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...

Podlahářství a truhlářství. Podlahářské a truhlářské práce: -průmyslové podlahy, lité podlahy -plovoucí podlahy -pokládka dlažby -renovace schodů -sanace betonu.