VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Svařování oceli metodou MIG, CO2. Zakázková zámečnická výroba. Prováděné práce: - ohýbání trubek, plechů a ploché oceli - zakružování profilů a trubek - řezání, stříhání trubek - lisování - řezání laserem.

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

Nástrojárna. Výroba: - formy - vstřikovací - plastové výlisky - lisovací nástroje - držáky puškohledů sportovních a loveckých zbraní

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Výroba, velkoobchod, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: -technické válce - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků. Výroba: - areál Jasno Jasenná u Zlína ...

Výškové práce: - rizikové kácení - nátěry. Výškové práce pomocí horolezecké techniky: - rizikové kácení - umísťování reklam - nátěry nedostupných míst - opravy klempířských prvků - montáž zábran proti holubům - mytí oken - opravy všech druhů krytiny - opravy komínových osvětlení - shazování sněhu ze střech - montáž ...

Obkladač. Montáž, pokládka: - obklady, dlažby.

Kompletní dodávka stavebních prací. Výstavba: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby. Rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Zpracování projektů staveb – novostavby, rekonstrukce. Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava sypkých materiálů. Dodávka střech. Pokryvačské, tesařské, klempířské práce. Montáže ...

Zpracování: - výkresová dokumentace - technologický postup dle návrhu (cena) - výroba matrice. Sériová výroba: - kovové součástky - železné montážní dílce (přes 215 druhů) pro výkopovou a zemědělskou techniku, pro automobilový průmysl. Lisařské, svářečské práce, soustružení, frézování a řezání plechů a jiného kovového ...

Práce: -malířské a natěračské -dekorování interiérů a exteriérů -speciální malířské dekorační techniky: -imitace štukatérských výzdob -imitace mramorů, granitů ... -imitace keramických obkladů -imitace dřev. Návrhy na PC.

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Pokrývačství, tesařství

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Šaman - harmonie těla a duše. Předání energii pro přání pomocí kamenů. Posílení organismu frekvenční energií na dálku. Zjistím nedostatek minerálů v těle pomocí tabulek.

Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Kovoobrábění. CNC výroba: - obrábění - frézování - broušení - obrážení. Výroba: - jednoúčelových strojů a zařízení.

Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Práce: - kompletní stavební práce: - hloubkové zakládání staveb, vrtané piloty, - dopravní a vodohospodářské stavby, - protihlukové stěny, - údržba silnic, - zemní práce, - studny.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.