VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Malířství a natěračství. Drobné stavební práce.

Zednictví. Montáže velkoformátových obkladů a dlažeb. Montáže: - podlahového topení BEKOTEC-THERM - elektrického topení DITRA-HEAT - moderní LED – technologie osvětlení. Komplexní řešení terasy či balkonu.

Prodej, montáže: - zasklení, zasklívání balkonů a lodžií AluPlus - balkonové sítě. - hliníkového zábradlí - interiérové příčky. Realizace: - zimní zahrady, altány. Rámový posuvný zasklívací systém je vhodný pro zasklení lodžií, balkónů a výklenků domů, pro dělicí příčky interiérů i pro výrobu zahradních altánů.

Plynové kotle do 50 kW i nad 50 kW značek Viessmann a Wolf. Záruční a pozáruční servis, uvedení do provozu a roční prohlídky (květen-červenec). Poruchová služba: 777583549 .

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Kompletní slaboproudé a silnoproudé elektro práce. NON STOP elektro havárie - havarijní služba. Zabezpečovací technika. Kamerové a dohlížecí systémy. Anténní rozvody ( STA / SAT / TV ). Domovní zvonky a videozvonky. Přístupové systémy, evidence pohybu osob, docházkové systémy. Telekomunikace. Audio technika a ozvučení. Datové ...

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Firma Marek Vidlák se zabývá profesionální péčí o dřeviny. Arboristice se věnuji již řadu let a zajišťuji mimo jiné rizikové kácení stromů, sečení trávy či údržbu zahrad. Provádím také čištění kopaných studní. Služby: - arboristika - péče o dřeviny - rizikové kácení stromů - řez stromů - výsadba stromů a zahrad - sečení trávy - ...

Elektroinstalační práce na klíč. Poradenství: - energetika. Inženýrská činnost: - stavební poradenství.

Společnost TERMO zateplení, s.r.o. Kroměříž se zaměřuje na zateplování, zateplení fasád rodinných, bytových domů i komerčních budov a revitalizace a sanace budov. Dále se zabývá prodejem a distribucí zateplovacích systémů a materiálu na zvelebení exteriéru i interiéru domu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Pro ...

Elektromontáže, elektroinstalace: -slaboproud, silnoproud -domovní přípojky -domovní telefony a videotelefony -bytová jádra -průmyslové instalace -elektro revize. Montáže, opravy: -hromosvody.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Inteligentní řešení vytápění, komletní systém s nadstandarní zárukou od jedné společnosti. Prodej a dovoz chlazených jídel.

Stavební společnost RYBÁRIK, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště se specializuje na inženýrské stavby a dopravní stavby – výstavbu komunikaci a zpevněných ploch různého typu a vodovody, kanalizace. Dále provádíme hrubé terénní úpravy, zemní, výkopové, bourací práce pro klientelu z regionu UH, Zlín, Kroměříž, Veselí nad Moravou, Hodonín, Kyjov a, ...

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Autodoprava na míru - doprava stavebních materiálů. Zemní, výkopové práce. Odvoz odpadu.

Rekonstrukce a izolace střech, klempířské a pokrývačské práce provádí firma Václava Vondráčka. Dále se specializujeme na průmyslové tepelné izolace a izolace technologických zařízení. Zakázky realizuje ve Zlínském, Moravskoslezském a Olomouckém kraji. Sídlo firmy se nachází na adrese Zdeňka Fibicha 1203, Valašské Meziříčí. Práce, řemeslo: - ...

Stavební firma. Dláždění lomovým kamenem. Pokládka zámkové a velkoplošné dlažby. Zemní práce.

- ořezy a rizikove kácení stromů -práce ve výškách s použitím horolezecké techniky: - opravy, nátěry fasády, střechy, konstrukcí - čištění ploch ve výškách - čištění a nátěry okapů - mytí oken - odtraňování, shoz sněhu, rampouchů - instalace reklamy, zábran proti ptactvu.

Malířské, natěračské práce.

Servis plynových zařízení, elektrospotřebičů

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění -zámečnické, strojní zámečnictví -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -zámky a kování.

Kompletní dodávka jednovrstvých a vícevrstvých vnitřních i vnějších strojních omítek s materiály od firmy PROFIAMBAU, které jsou dodávány včetně kovových rožků, lišt na okna (tip APU), včetně zakrytí otvorů (oken a dveří) a úklidu. Zaměřujeme se na omítky rodinných domů, nejčastěji námi používaná skladba je PROFI MK1, vápenocementová omítková ...