VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Návrhy a realizace interiéru. Truhlářství, podlahářství. Kompletní truhlářské a podlahářské práce. Pokládka: - plovoucích podlah - laminátové, dřevěné podlahy - podlahových krytin - PVC, lina, koberce, vinylové podlahy. Montáže: - obložky a dveře i do pouzdra JAP - schodišťový systém TOP STEP. Obkládání starého schodiště plovoucími ...

Zakázková zámečnická výroba: -výroba ozubených kol-různé rozměry -strojní součásti a komponenty -vrata, mříže, technologické sestavy -náhradní díly. Práce: -třískové obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružení, frézování -vrtání, dělení, broušení -zámečnické, zámečnictví -zušlechťování, kalení, popouštění -povrchové úpravy ...

Stavební činnost: - realizace rodinných domů - rekonstrukce - stavební dozor - inženýrská činnost - servis vodo, topo, plyn - údržbářské práce. Služby: - ubytování - ubytovna, byty - pronájem prostor vhodných pro kanceláře, obchody, školící místnosti a sportovní aktivity - virtuální kancelář - poskytujeme zázemí pro začínající ...

Služby: - kominík, kominictví. Výroba: - kachlová kamna.

Dodávka, montáž: - zábradlí.

Podlahářství. Truhlářství. Práce: - pokládka plovoucí podlahy, PVC, linolea, koberců, vinylových podlah - pokládka a renovace dřevěných podlah - vyrovnání podkladu nivelační stěrkou. Montáž stropních kazet. Keramické obklady, dlažby, zednické práce.

Sklenářství, sklenářské práce.

Výroba, truhlářství: - dřevěné postele pro psy - dřevěná struhadla - dřevěné hračky - dekorační, reklamní předměty a jiné.

Práce: -obkladačské: -vnitřní i vnější obklady, dlažby -kompletní rekonstrukci koupelen a bytových jader -zateplování, fasády.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Naše dlouholetá společnost se zabývá návrhy, výrobou a montáží konstrukcí a výrobků převážně kovového charakteru včetně renovací. Pracujeme po celé ČR. Pracujeme jak s běžnou ocelí, mědí, nerezí, mosazí, tak i se sklem, plexisklem, lexanem, tahokovem, pozinkem, komaxitem, PVC a jiným materiálem. Snažíme se navrhovat a zhotovovat jak běžné ...

Pískování a prodej dekorovaného skla. Výroba reklamních předmětů ze skla: - láhve, nápojové sklo - těžítka - suvenýry a skleněné dárky. Hloubkové pískování na skleněný povrch: - jména, data narození, obrázky.

Zámečnictví. Výroba: - rybářských potřeb. Modelářství: - výroba zavážecích loděk. Soukromý rybářský revír JAKOZ. Sportovní rybolov. Chov a prodej ryb. Služby v myslivosti.

Výroba, prodej: Výrobky z kamene: - pracovní desky do kuchyní - vyhřívané pracovní stoly - koupelnové desky - obklady - dlažby - parapety - schody Materiály - žula - umělé kameny (trafficstone, technistone, silestone) Realizace zakázek na klíč (včetně zaměření, dopravy a montáže).

Výroba: - informační vitríny pro města a obce - venkovní vitríny pro firmy, školy - prosklenné výstavní vitríny - přebalovací pulty.

Akvarel, malba a digitální grafické práce: - semináře - obrazy na prodej - tvorba na zakázku.

Stavební činnost: - pozemní stavitelství, novostavby občanských a bytových staveb - generální rekonstrukce a opravy objektů včetně nástaveb půdních prostor - výstavba průmyslových objektů, komplexních průmyslových areálů včetně dodávky a montáže různých druhů výrobní technologie - základové konstrukce a nosné konstrukce objektů z monolitických ...

Kamenictví. Výroba, kamenické práce: -Lité teraco - Pomníkové práce - Renovace teracových schodišť - Kuchyňské linky ( přírodní kámen ) - Kamenné zídky, krby, veškerá práce s kamenem

Pokládka podlahových krytin.

Geodetická kancelář. Veškeré geodetické práce pro občany a organizace. Geometrické plány, vytyčení hranic, podklady pro projektanty, vytyčení staveb, zaměření skutečného provedení stavby.

Rekonstrukce koupelen, bytů na klíč. Instalatérské, obkladačské, sádrokartonářské práce, přesné řezání obkladů z přírodních materiálů.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové stěny v okolí silnic, dálnic a průmyslových prostor -protihlukové systémy prosklené -protihlukové stěny betonové (liadur) -protihlukové stěny dřevěné (u některých typů je možná recyklace) -protihlukové stěny hliníkové.