VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Výroba: - ocelových zárubní - protipožárních i bezpečnostních. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce: - frézování - soustružení - broušení - lisování - řezání - stříhání a ohýbání plechů.

Sklenářství. Kompletní sklenářský servis: - zpracování skla - řezání, vrtání, broušení hran - zasklívání oken, dveří - pískování - lepení zrcadel - lepení akvárií, terárií - skleněné vitríny - náhrobní desky ze skla. Zabezpečení obchodů: - bezpečnostní skla - protipožární skla - speciální skla pro odhlučnění.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Práce: -řezání plastů na míru: -EURO-laser -frézou -pilou -gravírování -ohýbání -vakuové tvarování -vyfukování polokoulí -lepení plastů -potisk plastů. Prodej: -lexanu (polykarbonátu), plexisklo.

Prodej, pokládka, montáž. Plovoucí podlahy: -dřěvěné -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podlah.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Kominictví. Stavby nerezových, keramických komínů. Vložkování komínových průduchů, opravy nadstřešních částí, Připojování spotřebičů paliv. Kontroly, revize a čištění spalinových cest.

Loukovské strojírny. Kusová, malosériová výroba. Kovoobrábění: - soustružení, frézování -broušení kovů. Drobné zámečnické práce.

Výroba, dodávka, montáž: -montované ocelové haly -střechy -opláštění hal -ocelové konstrukce a přístřešky Nabízíme rámové i obloukové haly. Montáž solárních panelů: -stavby fotovoltaických systému na klíč -partnerství s podílem na zisku -pronájem Vašich střech či prostranství -el. energii za výhodnějších podmínek -zřízení ...

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Letište Kunovice- tel.: 572817600. Letecká výroba, výzkum, vývoj, prodej: -malé dopravní letouny L410 -bezmotorové kluzáky. Údržba letounů. Letecké i neletecké kooperace. Práce, výroba: -tváření plechů a profilů z AL-slitin -tváření oceli -obrábění -svařování -nýtování -povrchové úpravy - slitiny hliníku, železa a ...

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrábí a dodává jeřáby a zdvíhací zařízení. Jsme zaměřeni především na výrobu jeřábů mostového typu a jeřábů konzolových nebo sloupových. Vyrábíme nové jeřáby a řešíme také jejich rekonstrukce a generální opravy. Výroba: - mostové jeřáby, mostový jeřáb - portálové jeřáby, portálový jeřáb - sloupové, konzolové ...

Práce: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásové pile -ohýbání plechu -obrábění kovů -mechanické leštění a broušení. Výroba z nerezu a oceli: -zábradlí, mříže, schody, schránky.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Firma RACHA KOVO SPORT s.r.o. působí na trhu více jńež 10 let. Naše podnikatelská aktivita je zaměřena především na zámečnické práce, výrobu regálových systémů, a v posledních dvou letech výrozně vzrostla výroba související s výstavbou sportovišť, zejména fotbalového vybavení. Kromě vlastní kovovýroby se zabýváme také prodejní činností. Máme ...

Kovovýroba, výroba: -stavební zámečnické výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálů: -řezání, stříhání, ohýbání plechů -zakružování a stáčení trubek a profilů -lakování Kovoobrábění.

Návrh, konstrukce, výroba: -formy: -pro vstřikování termoplastů -pro vulkanizaci -pro vstřikování hliníku. Výroba: -vstřikování plastových dílů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl

Práce: - protlaky zeminou - plynofikace, plynové přípojky, plynařské práce - zemní a výkopové práce.

Návrhy, realizace: -interiéry, rekonstrukce interiérů. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konstrukce -zámečnické konstrukce - nerezové prvky: -zábradlí, přepážky, madla, atypické prvky. Montáže: -sádrokartonové příčky -stropní podhledy.