VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Kominictví. Demolice původních starých komínů. Výstavba komínů. Rekonstrukce, frézování, vložkování komínů. Kotlíkové dotace.

Montáž, poradenství: -fóliové hydroizolace: -pro ploché střechy, zelené střechy, terasy, spodní části staveb, zahradní jezírka, bazény -materiály FATRAFOL, SARNA, SIKA, ALKOR -tepelné izolace ROCKWOOL a ORSIL -hromosvody, světlíky. Práce: -klempířské, klempířství.

Zámečnická výroba, kovoobrábění

Hydroizolace střech. Malby, nátěry, nástřiky. Konstrukční a montážní práce.

Montáž a opravy: - vyhrazených elektrických zařízení - elektronických zařízení - telekomunikačních zařízení - silnoproudých rozvodů. - protipožární signalizace EPS. Vedení: - účetnictví - daňové evidence.

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Výroba, montáž, nástřik, prodej: -dopravních silničních značek. Výroba polep. Potisk plnobarevný: -samolepky, textilie, plakáty Práce: -zámečnické, kovovýroba.

Stolařství. Zakázková výroba: -dveře -schodiště -vestavěné skříně -kuchyně, kuchyňské linky -ložnice. Vzorková prodejna SAPELLI. Certifikovaná montážní firma SAPELLI.

Solární ohřev vody, bazénu. Solární topení, přitápění. Tepelná čerpadla. Topenářské práce. Úpravy tvrdosti vody. Vodoinstalatérské práce.

Kompletní kominické služby - prodej a montáž komínových systémů - rekonstrukce komínů - vložkování a frézování komínů - revize a měření emisí - kolaudace komínů - poradenství

Divize zinkovna: -galvanické zinkování, eloxování, moření hliníku. Divize solar: -kompletní realizace, servis fotovoltaických systémů.

Izolace: - staveb, - střech, - bazénů, - balkonů, - teras. Hydroiziolace. Tepelné izolace, zateplení. Izolace proti chemickým látkám

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Zámečnictví. Kovovýroba: - brány, vrata, dveře - regály - schodiště - zábradlí - nájezdy na vozík.

Malířské a natěračské práce. Protiplísňové nátěry. Malby a nátěry průmyslových objektů. Stavební práce. Půjčování lešení.

Služby: - vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader

Výroba: - sortiment městského mobiliáře: - lavičky, koše, stojany na kola, zábrany vjezdu, plochy pro výlep plakátů - prosklené autobusové zastávky, hliníkové vitríny pro úřední desku i na zakázku.

Projekce elektro-partner EON - rodinné domy. Elektroinstalační práce. Instalace a servis: - hromosvody. Projekce: - fotovoltaické elektrárny. Montáže: - podlahové vytápění

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Výroba strojů a zařízení pro opracování plochého skla.