VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba: - forem na gumové produkty, plast a tlakové lití hliníku. Oprava, údržba forem. Konstrukce, programování, modelování.

Činnost - restaurování nábytku - dřevořezby.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce. Dodávka a montáž veškerého materiálu. Montáže, rekonstrukce: - kotelen, kotlů - otopných těles, bojlerů - solárního topení - podlahového topení - krbů - centrálních vysavačů.

Kamenické, kamenosochařské, restaurátorské prace: -výroba a montáže - žulové pomníky, nahrobní doplňky -renovace a opravy starších terasových, žulových, pískovcových a mramorových pomníků -výroba a instalace krbových, parapetních, schodových a pracovních desek ze žuly. Prodej a montáže náhrobních doplňků.

Jádrové vrtání, řezání železobetonu.

Zakázková výroba akvárií a terárií: - mořské akvária - akvária na míru - živé obrazy.

Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

Zabýváme se výrobou konstrukcí, svařováním, broušením a leštěním tvarových ploch z nerezi, oceli, barevných kovů nebo hliníku. Provádíme veškerou kovovýrobu a zámečnické práce: - schodiště s bočnicemi, točité, deskové nebo vřetenové - zábradlí - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konstrukce - vstupní systémy - turnikety - ...

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Specializujeme se na výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje. Máme rozsáhlé vybavení a vyrábíme součásti nejen pro zemědělský průmysl. Výroba, prodej: - náhradní díly pro zemědělské stroje - nože pro zemědělské stroje - dezénová folie. Kovovýroba: - broušení - ohýbání - stříhání - soustružení.

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

Kamenictví: - pomníky včetně pomníků pro zvířata - jednohroby a dvojhroby - urnové pomníky - krycí desky - pomníkové doplňky.

Truhlářství, truhlář. Práce: -truhlářské. Výroba: -stavebně truhlářská: -dřevěná okna -dveře venkovní (vchodové) a vnitřní (interiérové) -vrata -schody, schodiště Stolařství, stolař. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek na zakázku -kuchyně -kuchyňské linky -obývací stěny -předsíně -kancelářský nábytek ...

Strojírenská výroba: - příslušenství k obráběcím strojům - dopravníky třísek - teleskopické kryty - filtrační stanice - svařované měchy Práce. - opracování plechu - pálení laserem - kovoobrábění

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské

Kovovýroba: - ploty, oplocení - brány, branky - mříže - ocelové konstrukce - přístřešky. Svářečské práce.

Služby: - autoservis - vozy Ford, ostatní značky - příprava a provedení STK - karosářské práce

Práce, řemeslo: - stavební zámečnictví - nástrojářství Výroba: - mříže - oplocení

Nástrojárna, výroba, opravy: - formy, forem. Práce: - CNC frézování - EDM obrábění - leštění - mikronavařování - broušení - lisování plastů.

Práce, řemeslo: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště Půjčovna, pronájem: - nůžková montážní plošina

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - architektonická studie, projekty - tesařské a pokrývačské práce.

Stavební a zemní práce - rekonstrukce bytových jader - zateplení - fasády - bourací práce - betonářské práce. Autodoprava - dodávková doprava, tuzemská i zahraniční - stěhování.

Práce, řemeslo: - tesař, tesařské - pokrývačské Stavba, výroba: - sruby, roubenky, dřevěnice - přístřešky, altány, pergoly - dřevěná okna, dveře - schodiště - nábytek, kuchyňské linky, židle, stoly