VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Činnost - restaurování a výroba nábytku.

Výškové práce: - práce ve výškách - opravy balkonů, lodžií - ochrana proti ptactvu - mytí oken, skleněných ploch.

Kovovýroba: - díly průmyslových strojů - CNC soustružení, frézování, broušení - lisování.

Zednické práce: - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažba.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin - renovace parket.

Umělecké kovářství. Výroba na zakázku: - kované ploty, brány - kované zábradlí, schody - konstrukce a bytové doplňky .

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Práce: - zemní - demoliční.

Stavební firma, práce. Stavba, výstavba, realizace: -rodinné domky na klíč -inteligentní elektroinstalace -krby. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské

Výroba: -moderní čalouněný sedací nábytek - český design.

Stavby všeho druhu. Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Specializace na realizaci šikmé a ploché střechy, terasy a stříkané izolace.

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

- elektrické instalace - velkoobchod, maloobchod - údržba a oprava motorových vozidel - výroba a instalace průmyslových i elektrických zařízení - technické zkoušky a analýzy - bezpečnostní a pátrací činnosti

Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Montáže, revize, opravy i porevizní: -elektroinstalace, elektrická zařízení -hromosvody. Montáž a opravy: -elektrické vytápění -domácí telefony -elektrické zámky a vratníky. Domovní instalatérské práce, instalační: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu.

Prášková lakovna. Moderní linka pro nanášení práškových plastů. Povrchové úpravy kovů: - práškovým lakováním - tryskáním - otryskávání, pískování - lakování disků kol.

Komplexní řešení silnoproudých a slaboproudých technologií. Havarijní a poruchová služba elektro. Elektromontážní práce: - v rodinných domech - bytech - firmách - garážích - chatách i jiných objektech. Silnoproudé instalace: - hromosvody dle nové ČSN EN 62 305 - vyřízení, realizace odběrných míst pro E-ON, ČEZ - LED ...

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Podlahářsé práce. Pokládka, prodej: - tradiční i exklusivní plovoucí podlahy.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.