Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební a obchodní činnost. - realizace, rekonstrukce rodinných domů - tesařské práce - fasádní práce - obkladačské práce - stavební práce - zemní práce - instalatérské práce - sádrokartony - okna, dveře, žaluzie - prodej stavebního materiálu - dovoz a odvoz sypkých materiálů, stavební suti

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Zámečnická výroba: - z nerezu a klasické oceli. Výroba: - zábradlí, mříže, přístřešky - stavební konstrukce - posuvné brány s pohonem - balkony - ocelové terasy, ocelové schodiště - hydraulické nádrže - výroba na přání zákazníka.

Nabízíme broušení: - nástrojů na obrábění dřeva a plastu - nástrojů pro restaurační a velokapacitní kuchyně - nástrojů pro les a zahradu - kuchyňských, loveckých, řeznických a keramických nožů - kancelářských, lékařských, krejčovských a kadeřnických nůžek - oboustranných nožů Centrolock, Tersa, Termius a další (do všech typů ...

Zateplení budov. Tepelné izolace. Nátěry fasád. Sádrokartonářské práce. Minerální podhledy. Akustické podhledy a obklady Plastová okna.

Práce: -sklenářské, sklenářství -rámování: -obrazy, puzzle, atd. Montáž: -izolační dvojskla. Služby: -řezání skel, drátoskel, zrcadel -zasklívání oken, okna, dveří, dveře, výlohy i u zákazníka -prodej a montáž bezpečnostních skel.

Čištění, opravy, vložkování - komínyzprávy dle vyhlášky 91/2010 - revizní zprávy - odborná způsobilost

Práce: -instalatérské: -topenářské -plynařské -výměna: -stupačky -rozvody - vody, odpady, plynu Dodávka, montáže: -kotle -ohřívače -podlahové vytápění -sanitární technika -čerpadla Montáže: -potrubí - vodovodní, odpadní, plynové.

Obkladačské práce - působnost ve Zlínském kraji. Pokládka obkladů a dlažeb v interiéru i exteriéru. Koupelny na klíč.

Instalace vodo topo plyn. Revize plyn a elektro. Vodoinstalace. Topenářské práce. Plynařské práce. Drobné stavební a obkladačské práce. Realizace koupelen.

Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka působí v oboru elektroinstalace - silnoproud i slaboproud a provádí elektrikářské práce. Zajistíme montáže i rekonstrukce elektroinstalace - silnoproudé instalace pro průmyslové budovy i občanské stavby a montujeme slaboproudé systémy v budovách. Zajistíme montáže, servis, elektro revize, ...

Umělecké řemeslo: -malba, podmalba na sklo: -repliky starých obrazů - obraz namalován na spodní straně skla. Motivy, tématika: -náboženské motivy -lidové motivy - vlastní tvorba.

Zednictví Strojní omítky včetně pokládky obkladů a dlažeb. Vodoinstalatérství, topenářství, plynařstvi Strojní čištění odpadů.

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - vestavěné skříně, postele - interiérové dveře.

Truhlářství - zakázková výroba nábytku.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Stavební firma. Stavby na klíč. Rekonstrukce budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Zateplovací práce: - zateplení střechy - zateplení fasády - zateplování stropu, podlahy. Pokládka: - keramické dlažby, zámecké dlažby - plovoucích podlah. Působnost nejen ve Zlínském kraji, ale po celé České republice.

Malba horkým a studeným voskem-enkaustika. Nákup a prodej.

Práce: -zednické -obkladačské -zateplování -zámková dlažba. Montáž, pokládka, pokládání: -obklady -dlažba.

Autodoprava sklápěcími vozidly Tatra a Scania. Výkopové a zemní práce, demolice.

Podlahářství. Práce, montáže, prodej, pokládka podlah: - půjčování brusek - nové dřevěné podlahy, parkety, palubky - nové korkové podlahy - renovace, opravy: - staré dřevěné podlahy - lepení: - linolea, PVC. Prodej všech typů podlah - vinylových a dřevěných podlah, bytových, kusových a zátěžových koberců, soklových, ...

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.