Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
JPS - Stavební firma - Jaroslav Přibyl, je známá svou širokou škálou stavebních a elektroinstalačních služeb, které poskytuje v okrese Zlín. Firma poskytuje kvalitní práci od zednických prací až po komplexní elektroinstalace. Služby: - Zednické práce: Včetně omítání, pokládky keramických a kamenných dlažeb, a realizace obkladů. - ...

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Sádrokartony - napínané stropy, podhledy, stěny, velkoplošné obrazy. Stavby pergol - zastřešené, volné, .

Zednické práce: -montáže sádrokartonů -půdní vestavby -minerální podhledy -zateplování rodinných domů, fasády. Pokládáme zámkové dlažby.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru do bytu, kuchyně Nábytek pro komerční sféru.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

Dodávka, montáž a rekonstrukce ocelových konstrukcí, ocelových hal a opláštění různých objektů.Prodej izolačních sendvičových panelů BROLLO, KINGSPAN, TRIMO. -výroba ocelových konstrukcí -zateplení průmyslových objektů a hal -opláštění trapézovými plechy -půjčovna pracovních plošin -jeřábnícké práce -autojeřáby. Reference: ...

Tesařství, truhlářství, pila, dřevovýroba: -kompletní dodání střechy -přístřešky, pergoly, altány, ploty, zábradlí -dveře, vrata, schody -kuchyně, skříně, stoly -řezivo, pořez kulatiny.

Společnost Jan Čagánek poskytuje rekonstrukce domů a bytů od základů až po střechu, zateplení a fasády. Naše řemeslné dovednosti zahrnují omítky, štukování a stěrkování - vše provedeno s pečlivostí a precizností. Hledáte spolehlivého partnera pro proměnu vašeho prostoru? Naše firma je synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti rekonstrukcí. ...

Stavební firma M+M, působící v rámci Zlínského kraje v Kroměříži a Luhačovicích, se již více než 20 let specializuje na bytová jádra, koupelny, kuchyně, obytné prostory na klíč a opravy a rekonstrukce koupelny, bytu, interiéru rodinných domů a dokončování hrubých staveb. Na základě bohatých zkušeností Vám poskytne profesionální a komplexní ...

Stavební firma a stolárna M+M Zlín přijímá zakázky i v lokalitě Uherské Hradiště a Uherský Brod - zaměřuje se převážně na bytová jádra, koupelny a kuchyně na klíč. Provádí rekonstrukce interiéru bytu, rodinných domů na klíč a dokončování hrubých staveb. Poskytuje profesionální a komplexní služby - počínaje zaměřením, navržením vhodného řešení, ...

Kovovýroba, kovoobrábění. Sériová výroba: -přesné kovové součásti vyráběné na CNC obráběcích strojích a CNC obráběcích centrech.

Stavební firma, práce, stavby: -výstavba pozemní a inženýrská, rodinné domy Služby: -architektonické -inženýrské -rekonstrukce -zateplování -fasády -oplocení -sádrokartony -přední vestavby -projektování.

Realizace vrtaných studen pomocí hydraulické vrtné soupravy s vodním výplachem. Vrtané studny od průměru 140mm až do průměru 270mm. Řešíme i vyhledání pramene .

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

Stolařství.Truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Dřevovýroba, zakázková výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně.

Výstavba dřevostaveb. Kompletní realizace střech, altánů, pergol, teras. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Rekonstrukce střech. Dřevěné fasády. Montáže sádrokartonů - podkroví, podhledy, příčky. Montáž střešních oken.

Realizace střech. Pokrývačství, tesařství. Klempířské práce. Montáž střešních oken Velux i Fakro. Nátěry střech, čištění vapkou aj.

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Zakázková výroba nábytku na míru. Vyrábíme kuchyňské linky, dětské pokoje, vestavěné skříně, dverě, schody. Používáme všechny dostupné materialy laminované dřevotřískové desky, dýhy a masivu

Provádění železobetonových monolitických konstrukcí - pro stavební společnosti jako generální dodavatele služeb i pro soukromé investory. Disponujeme vlastní zásobou bednícího materiálu.

Dana Francová provozuje podlahové studio Franc.