Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kompletní elektroinstalace, montáž PC, TV rozvodů, včetně domovních telefonů. Rekonstrukce stávajícího vedení, výměny rozvaděčů, stoupacího vedení.Vyřízení přihlášky k odběru nebo navýšení instalovaného výkonu samozdřejmostí, včetně revizní zprávy.

Zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce, bytová jádra na klíč, kamenný koberec, fasády, snížené stropy, vodo topo, elektro, malířské práce, podlahy.

Velkoobchod a internetový obchod: - šperkovnice Velkoobchod a internetový obchod, prodej: - dámská konfekce - opasky - peněženky - dokladovky - tašky - doplňkový sortiment - kabelky - galanterie.

Jsme rodinná společnost s tradicí strojírenské výroby od roku 1991. Disponujeme vlastními výrobními prostory a strojním vybavením ve 2 provozech. Zabýváme se CNC obráběním, zámečnickou výrobou, výrobou a repasí jednoúčelových strojů a zařízení. Nabízíme zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, stříhání, ohýbání, ...

KOVO-svar: -stavební zámečnictví -zámečnické práce na zakázku. -MONTÁŽNÍ PARTNEŘI REKUPERACE FUTURA fy.JABLOTRON Dále.Výroba, montáže: - posuvné brány s pojezdem na motorový pohon - schodiště, zábradlí - pergoly, přístřešky - brány, vrata - mříže - ploty, stojany. Vyrábíme z nerezu i hliníku, kovové, pozinkové ...

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - kuchyně - dveře - ložnice - obýváky - schodiště - vestavěné skříně - kanceláře - restaurace - hotelový nábytek. Výroba, prodej: - truhlářské řezivo.

Práce: -plynofikace: -rodinné domy, průmyslové objekty, plynové kotelny bez omezení výkonu, revize -vodoinstalaterství: -RD, průmyslové objekty, kanalizace, bytová jádra -topenářství: -RD, byty, bytové domy, průmyslové objekty -solární ohřev vody s dotací zelená úsporám.

Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.

Stavební práce: Plotové a sádrokartonové systémy Rekonstrukce bytového jádra, koupelen Stavby rodinných domů na klíč, průmyslových objektů bazény Zámkové dlažby Zateplení fasád Zednické prace sadrokartony bouraci a demoliční práce, autodoprava+ prace s hydraulicou rukou výkopové práce s bagrem od 1, 5t do 20t práce z jakoukoli ...

Malířství, lakýrnictví, natěračství, Tapetařství

Realizace, návrhy, opravy, rekonstrukce: -střechy.

Zabývám se CNC obráběním, zámečnickou výrobou a výrobou jednoúčelových strojů a zařízení. Disponuji vlastním strojním vybavením. Nabízím zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, lisařské práce, svařování, vrtání, frézování. Kontakt telefonicky pouze v pracovní dobu.

Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, interiéry a zakázkový nábytek. Sídlíme 15km od města Zlín. Zajistíme všechny služby od zaměření a návrhu po výrobu a montáž. Prodáváme spotřebiče, stoly, židle, postele, matrace, dětské pokoje, kancelářský nábytek, dveře, podlahy, schodiště atd. Výroba na zakázku, prodej, montáže: -bytový ...

Provádění klempířských, pokrývačských a drobných zednických prací. Nabídka realizací šikmých a plochých střech.

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní. Dodávka, montáž: - čistírny odpadních vod - projektová dokumentace. Půjčovna: - stroje a nářadí - vozidla. Řezání: - asfaltový povrch.

Kamenictví: -urnové hroby -jednohroby -dvouhroby -žulové schody -nápisové desky -rekonstrukce památek.

Stavební práce, rekonstrukce, přestavby, opravy, demolice: - rodinné domy - průmyslové stavby a budovy - bytová jádra - koupelny - sádrokartony, podhledy. Pokládka, práce: - obklady - dlažby.

Velkoobchod: - závitořezné nástroje a nástroje na opracování otvorů - hluboké vrtání až 30xD - frézování závitů, soustružení závitů, závitníky, závitové kalibry - válečkování, vystružování (výstružníky pevné, rozpínací, stavitelné) - zpětné a čelní zahlubování - zpětné a čelní srážení hran, odjehlování - MINI nástroje s vnitřním chlazením ...

Kolařství Vyrábím všechny druhy a typy dřěvěných loukoťových kol, kočáry bryčky kanony vozy a kola na veterány Vyrábím zo strarým postupem a dodávám kola včetně kovářské práce

Nákladní autodoprava - vůz V3S třístranný sklápěč s hydraulickou rukou - zemní práce pásovým minibagrem 1, 5t. Elektroinstalační práce - elektrické přípojky nízkého napětí k rodinným domům - elektroinstalace - elektrorevize.

Geodetická činnost: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytýčení vlastnických hranic - vyúčtování práce na stavbách - vyhotovení podkladů pro projekční práce - zaměření skutečného provedení stavby v digitální formě.

Stavební práce: - montáž sádrokartonů - zateplování fasád - omítky - pokládka zámkové dlažby - zednické práce.

-maliřské a natěračské práce (hlavní činnost)