Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kovovýroba, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -práce s lexanem -zámečnické práce - schody, mříže, zábradlí, samonosné pojezdové brány. Zlínský a Olomoucký kraj.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Kontroly, revize a zkoušky plynovodů a plynových zařízení a spotřebičů do 50 kW i nad 50 kW

Montáž, instalace, servis: - průmyslové vodo, topo, plyn - kanalizace - výměna technologických celků. Plynovody: - plynofikace - domovní přípojky plynu. Vodovody: - přeložky vodovodů, plast, litina - realizace domovních vodovodů Kanalizace Čištění topných systémů.

Dodávka, montáž: - izolace, izolování, hydroizolace: - ploché střechy a terasy - zatravněné střechy - spodní stavby a základy staveb proti zemní vlhkosti, ropným produktům - zahradní jezírka a bazény - zateplení, zateplování: - budovy. Materiály: -izolační folie PVC - Fatra, Alkorplan, Sika -izolační folie HDPE, LDPE ...

Laserový popis a gravírování dílů a forem. Konstrukce a výroba speciálních plátkových řezných nástrojů: - frézy válcové, kuželové, tvarové, kotoučové - zpětné záhlubníky - vrtáky se srážením a zahloubením - sekací nože a matrice. - soustružnické nože Upínací a měřící přípravky Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení 5-ti osé ...

Opravy a výrova vstřikovacích forem. Poskytování obráběcích prací.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatérské služby, instalatérské práce, instalace, prodej, dodávka, montáž, montáže: -topenářské: -podlahového topení, vytápění -dodávka veškerých značek topných těles, topná tělesa, kotel, kotlů ústředního topení -dodávka plynových spotřebičů, plynové spotřebiče, ohřívačů vody, ohřívače, bojlery, bojlerů, ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Montujeme a provádíme opravy a revize elektrických zařízení jako jsou veřejná, interiérové nebo zahradní osvětlení, veřejný rozhlas, rozvody elektřiny v budovách, výstražné a kamerové systémy. Práce, montáž: -elektromontáže, elektroinstalace: -montáže, opravy a revize elektrických ...

Firma ZV - Nástroje s.r.o. vznikla jako nástupnická společnost po Zbrojovce Vsetín Nástroje a.s. a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nástrojů, přípravků a přesných strojních součástí včetně speciálních řezných a lisovacích nástrojů na objemové tváření. Pro nejkvalitnější splňění požadavků disponujeme konstrukční kanceláří, moderním systémem řízení ...

Odborné malířské a natěračské práce. Malby rodinných domů, bytů, hal, školních a kancelářských prostor, fasád. Nátery oken a dveří, radiátorů, střech a okapů, podlah, ocelových konstrukcí, plotů, nábytku. Specializace na protipožární nátěry.

Provádíme stavební a obkladačské práce od A až po Z: - zateplování, zateplení fasád - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen, bytů, domů - výstavba bytových jader - sádrokartony, sádrokartonářské práce - omítky - podlahy - zámkové dlažby - pokládka plovoucí podlahy, linolea, vynil, PVC - půdní vestavby - interiérové ...

Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Chemická výroba. Výroba, distribuce: - speciální chemikálie (čisté, ultra čisté) pro vakuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíku, čpavek vodný, UV a HPLC chemikálie. Provádění: - ověřovací zkoušky, analýzy. Instrumentální analytická činnost. Povrchové technologie a ...

Tesařské práce: - dřevostavby konstrukce na dětské hřiště - hrady na dětská hřiště - skluzavky - rozhledny - pískoviště. Internetový obchod: - houpačky - prolézačky - pískoviště - domečky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický písek kouzelný písek bubber - pěna na modelování.

Prodej, montáž: - plastová okna - parapety - žaluzie, sítě proti hmyzu. Dokončovací stavební práce. Podlahářství. Zednictví.

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba, konstrukce: - montážní, svařovací, výrobní a kontrolní přípravky - střižné, ohýbací, tvářecí nástroje včetně náhradních dílů - formy na plastové a pryžové výlisky. Kovoobrábění: - přesně obráběné díly pro výrobu obráběcích strojů.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Služby, práce: -izolace vlhkého zdiva.

Stolařství na míru: -kuchyně -vestavěné skříně -obývací stěny -kancelářské skřínky.

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Práce: - elektroinstalace - revize elektro

Výrobky z: -přírodního kamene -žuly -mramoru -technistone -silestone -pískovce pro - interiér - parapety, obklady, schody, kuchyňské desky, obložení krbů.