Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Čalounictví. Práce: -čalounické. Opravy: -čalouněné výrobky -čalouněný nábytek -čalounění dveří -sedací soupravy, křesla, židle.

Čalounictví, čalouník. Čalounické práce.

Tesařství. Pokrývačství. Kompletní montáže střechy. Výstavba: - altány, pergoly - zastřešené stání.

Práce: -kovoobrábění -soustružení -dělení materiálu -frézování -svařování -broušení na kulato -lisování až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábění až do průměru 500mm -možnost skladových prostor venkovních i vnitř.

Podlahářství, pokládka a lepení PVC, vinylů, koberců.

Designerské návrhy a zakázková výroba mobiliáře do parků, městských exteriérů a čekáren nádražní. Art Galerie Zlín, internetová galerie. www.artgaleriezlin.eu V Pensionu U řeky v Karlovicích /v Jeseníkách/ provozuji Art Galerii Pension. Dvouměsíční prodejní výstavy uměleckých děl. http://www.artgalerie-karlovice.wz.cz

Montáž, opravy, a revize a elektrických zařízení, elektrických vytápění a hromosvodů.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Kompletní kamenické práce: - kamenné obklady stěn, fasády, soklů - schody, schodiště - interiérové i exteriérové - kamenné kuchyňské desky - repasování kamenných prvků - broušení starých kamenných podlah - náhrobky - kamenné fasády. Obkladačské práce v interiéru i exteriéru. Pokládka zámkové dlažby, kamenných kostek, obklady a ...

Poskytujeme montážní práce v oblasti suché výstavby a interiérových konstrukcí. Specializujeme se na odvětrávané fasádní systémy včetně instalace zateplovacích a hydrofobizačních vrstev s povrchovými vrstvami typu Cembrit, Cembonit, Silbonit a pod., dále na bázi desek Alucobond jak v plošném provedení, tak i v provedení skládaných kazet, ...

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Elektromontáže. Práce: -elektromontážní, elektrikář -venkovní sítě nízkého napětí -elektrické přípojky nízkého napětí -elektroměrové rozvaděče -vnitřní elekroinstalace.

Služby: - nákladní autodprava do 3, 5 tuny - přeprava osob - půjčovna dodávek - výroba klíčů - broušení rámových a okružních SK pil

Práce: -instalatérské -vodoinstalace -topenářské -plynařské Montáž, instalace, oprava: -rozvody vody, sociální zařízení -domácí vodárny -ohřívače vody.

Zámečnické práce-výroba z nerezi. Svařování oceli i nerezu se státní zkouškou-EEN certifikát. Svařování TIG. Ohýbání trubek. Revize: - tlakových nádob stabilních skupiny A, B, - parních a kapalinových kotlů 3. a 4. třídy.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader.Včetně elektroinstalace a instalatérských prací cenová kalkulace zdarma .

Provádíme strojové kopání a čištění studní: - zapojení domácích čerpadel a ponorných čerpadel -zemní a výkopvé práce -zapojení vodovodních rozvodů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Dokončovací stavební práce

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení domovní elektroinstalace, průmyslová elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, hromosvody

Stavební firma: -rekonstrukce bytů a domů -malířské a natěračské práce -zateplování bytových a rodinných domů -pokládka zámkové dlažby -montáž sádrokartonů -půdní vestavby -plovoucí podlahy -zajištění financování.

Elektromontáže, elektroinstalace: -instalace rodinných domů, kancelářských i průmyslových prostor. Montáže, oprava, údržba: -elektrické rozvody -elektrická zařízení.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...