Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Sádrokartonářské práce: -montáže sádrokartonu: -příčky, podhledy -oblouky a atypické tvary -půdní vestavby -minerální podhledy -izolace, nátěry -montáže suchých staveb. Kompletní stavby na klíč. Dodávka materiálu.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Ekologické poradenství. Ekologický audit. Externí podnikový ekolog. Služby: - geologické průzkumy, posudky - podklady pro územní plánování - sanační geologie - hydrogeologické průzkumy, posudky Zkoušky těsnosti.

Nabídka zámečnických, topenářských a vodoinstalatérských prací.

Zpracování kamene, kameník, výroba z kamene: - kamenické práce, jako jsou obklady stěn, dlažeb a schodů - opravy, rekonstrukce, renovace pomníků, náhrobků, památníků, obklady z pískovce - zhotovení písma. Vyrábíme: - koupelnové a kuchyňské vyhřívané pracovní desky, krbová tělesa, parapetní desky, pomníky, kašny.

Provádíme zemní a výkopové práce. Nabízíme realizace vysoce specifických požadavků.

Zakázková strojní výroba. Práce: -zakázkové CNC frézování.

Práce: -zednické -obkladačské -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytových jader

Výškové práce, montáže střech a půdních vestaveb na klíč: - rekonstrukcí a kompletní dodávky včetně projektové dokumentace - rodinné domy na klíč - zednické práce - zateplení fasád.

Zpracování kamene. Kamenosochařské práce. Výroba, renovace, rekonstrukce, opravy: - pomníky - schody . Doplňkový prodej: - svítilny - urny.

Práce: - instalatérské - topenářské - dodávka materiálu.

Práce: -klempířské - materiál pozink, měď, hliník, titanzinek, atd. -galanterní klempířství (konve, atd.) -pokrývačské - veškeré druhy střešních krytin -tesařské. Rekonstrukce a oprava: -střechy - všechny druhy. Dokončovací stavební práce: -malířské -natěračské. -atd.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský ...

Zámečnické práce, zakázkové zámečnictví: -veškeré stavebně zámečnické: -vrata, brány, atd. -kovovýroba.

Rekonstrukce: -koupelen -bytová jádra -bytové interiéry. Práce: -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplení budovy -podlahářské -malířské.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.